10 motive pentru care sa participi la THE WOMAN - Conferinta de Leadership Feminin

4 comments




 Asa cum suntem deja obisnuite, luna Martie este fara doar si poate luna dedicata femeilor, femeilor antrepenor, femeilor puternice,  femeilor interesate de tendintele din business si nu doar de cele din moda.
 THE WOMAN - Conferinta de Leadership Feminin este deja la a V-a Editie si asa cum s-a intamplat si la editiile precedente, ne vor incanta speakeri de renume ale caror lectii de viata cu siguranta ne vor face sa luam notite.

Haide sa iti spun cateva motive pentru care mi-ar placea sa ne vedem la Conferinta si pentru care merita sa pui pe pauza job-ul, activitatile tale si orice ai in program pentru data de 10 MARTIE - Save the Date!  

Unde? 

Grand Hotel Italia*****  - Cluj-Napoca 

10 motive pentru care să participi la Conferința de Leadership Feminin
The Woman

1.     Ești femeie de afaceri, antreprenor sau manager și ești dornică să te dezvolți pe plan profesional și personal.

2.     Poți să descoperi secretele succesului unui business reușit.

3.     Te lași inspirată de speakerii prezenți la eveniment, printre care îți amintesc de: Ingrid Vlasov (designer), Monica Birlădeanu, Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Oana Marinescu (Fondatoare & Managing Director OMA Vision), Daniela Budurea (Country Director Western Union România&Bulgaria), Stela Toderascu (Director Marketing AVON Romania&Moldova), Mihaela Gînju (Executive Manager Erudio), Raluca Michailov (Owner&General Manager Forbes România), Maria Metz (Senior Vice President EBS România – an NTT Data Company) și Cristina Săvuică (Country Manager Lugera).

4.     Vrei să știi ce femei de succes vor fi premiate la Gala de Premii The Woman, gală ce are ca scop promovarea și recunoașterea femeilor implicate activ în comunitatea din care fac parte.

5.     Vizitezi zona expozițională care aduce în prim-plan companii din domeniile conexe, astfel încât ai opțiunea de a socializa și a găsi noi oportunități pentru tine și compania pe care o reprezinți.

6.     Ai parte de cocktail & networking, căci evenimentul va facilita interacțiunea cu alțe femei și specialiști din domenii diferite de activitate.

7.     Ți-ai propus să crezi și să investești în planurile tale.

8.     Îți dedici o zi workshop-urilor și prezentărilor The Woman.

9.     Te întâlnești cu cunoștințe din alte companii și iei business lunch-ul de la The Woman alături de ei.

10.   Pleci cu un bagaj de cunoștințe noi și cu goody bag-ul în care găsești oferte personalizate special pentru acest eveniment.

Cui se adresează ‘The Woman’?

Peste 300 de femei de afaceri, CEO şi femei în poziţii de management în cadrul unor companii, freelancerii, jurnaliști şi bloggeri participă în cadrul evenimentului.
Accesul bărbaților este permis, ba chiar încurajat.

Te invit sa accesezi Programul Conferintei pentru a afla pas cu pas cum va decurge totul - AICI

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana JOI - 10 Martie si pentru ca imi doresc sa ma intalnesc cu cat mai multe dintre voi la Conferinta,  fiecare dintre voi isi poate achizitiona biletul cu -10% REDUCERE, pana Luni- 7 Martie, utilizand codul THEW10SB in formularul de inscriere la casuta COD PARTENER. 

Click AICI pentru Inscriere!

Aflati mai multe informatii despre Conferinta pe site-ul oficial: www.thewoman.ro

Va las cu cateva cadre care au surprins minunat atmosfera editiilor trecute.

Asadar, ne vedem Joi- 10 Martie, incepand cu ora 10.00 la Grand Hotel Italia - Cluj-Napoca. 








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Imi doresc sa particip si eu la un astfel de eveniment. Clujul este destul de departe. Deja ma gandeam: cu ce ma imbrac, cum ma coafez, gasesc loc de parcare ca sunt pe tocuri... Mai, mai, mai, voi cu invitatiile astea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daiana, inca mai este vreme sa alegi pantofii tai preferati si sa ne vedem Joi la conferinta :) te imbratisez.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.