Cum sa ai o silueta de invidiat in 8 saptamani? - Let's go YOU by WORLD CLASS ROMANIA

6 comments





Printre rezolutiile unui nou an se afla intotdeauna si sportul, mai exact, mersul la sala. De luni merg la sala, vreau sa slabesc si sa am X kilograme, sunt doar cateva dintre dorintele pe care le-ai avut si tu pe TO DO List macar o data in viata. Gasim mereu "scuze" si orice altceva de facut decat sa facem sport desi, teoretic avem bine setat asta printre activitatile noastre cotidiene. 
Personal, am facut mereu sport, e drept, cu mici sau mari pauze insa intotdeauna am apreciat importanta sportului in viata mea. 

Si daca tot vorbim despre planuri, va spun ca eu am gasit motivatia necesara si m-am apucat serios de sport. In regula, am gasit motivatia dar ce ma fac cu antrenamentele si meniul meu zilnic? Stim foarte bine ca fara o alimentatie sanatoasa si echilibrata si un plan de antrenament personalizat in functie de obiectivele fiecaruia, rezultatele nu vor aparea atunci sau atat cat ne dorim.

Asadar, am ales sa imi schimb total stilul de viata, sa imi educ practic organismul sa isi foloseasca inteligent resursele, sa se bucure de o alimentatie echilibrata si de sport "facut cu cap".

Astfel ca am ales Programul LET'S GO YOU de la WorldClass Romania.

Ce presupune mai exact acest program?

Pe parcursul a 8 saptamani sunt permanent conectata la o aplicatie pe telefon unde tin legatura cu Vasi Demeter- personal trainer la WrodlClass Iulius Mall Cluj cu care am ales sa incep acest program dar si cu un nutritionist care stabilieste un plan alimentar in functie de nevoile mele. 

Programul este disponibil in 3 variante:
  • slabire
  • cresterea masei musculare
  • mentinere
Dupa ce am facut masuratori cu ajutorul unui Health Monitor care stabileste exact masa de grasime corporala din corp si felul in care aceasta este distribuita, masa musculara, inaltimea, varsta metabolica si tot ce tine de corpul meu, am stabilit impreuna cu Vasi ca trebuie sa slabesc putin din grasimea corporala si sa ma tonifiez. 

Astfel ca antrenamentele sunt special gandite de catre antrenorul personal in functie de obiectivele pe care mi le doresc. Planul alimentar este disponibil online, in aplicatie, si imi spune exact ce sa mananc la fiecare masa, ingrediente, cantitate, ba mai mult, chiar si modul de preparare. Oricat de novice ai fi intr-ale gatitului, nu ai cum sa dai gres cu retele :)

Preparatele si ingredientele sunt dintre cele mai decente. Nu va imaginati ca mananc doar specialitati si SF-uri. Piept de pui, supe crema de toate felurile, salate, sa stii ca ai voie si paine daca iti puneai intrebarea asta, ai chiar si gustari intre mese ceea ce te ajuta sa pastrezi foamea la distanta.

Daca esti alergic la anumite alimente sau daca nu iti plac anumite ingrediente poti solicita nutritionistului sa adapteze planul alimentar in functie de preferintele tale, astfel incat sa fie respectate valorile nutritionale si caloriile pe care trebuie sa le consumi in acea zi.



Practic LET'S GO YOU este un program gandit in detaliu pentru un stil de viata ordonat si sanatos care iti pune la dispozitie toate detaliile antrenamentelor, ce si cand sa mananci iar antrenorul personal iti aminteste caaaaa...."  - Astazi de la ora 20.10 ne vedem la ora de Cycling!" 

Faptul ca antrenamentele personale alterneaza cu orele cool de cycling imi place la nebunie.
Antrenorul personal gandeste antrenamentele astfel incat corpul si muschii mei sa aiba timpul necesar pentru a se reface iar eu sa fiu mereu plina de energie. 

Imi place foarte ca merg cu fetele la sala si reusim de fiecare data sa ne motivam si ambitionam reciproc, asta e un super tips! Ai mereu un partener si incerci sa nu te dai batuta cand vezi ca prietena ta poate, tragi de tine cu toata forta.

Ne vedem pe Snapchat: @sandrabendre & @gramaioana, cu cadre si video-uri chiar din timpul antrenamentelor ca sa va puteti face o idee ce inseamna mai exact Let's Go YOU! 

Abia astept sa revin cu update despre schimbarile pe care le-am observat in urma programului. 
 
 
-->
Programul LET’S GO YOU este disponibil în toate centrele de fitness din rețeaua World Class România. La achiziționarea oricărui abonament la centrele premium W și oricărui pachet: Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit. 
Aplicația dedicată pentru mobil se poate descărca atât din App Store cât și din Google Play.

 Mai multe detalii puteti afla pe www.worldclass.ro si pe pagina de Facebook: AICI



 Tips & Tricks:

  • Spirulina ma ajuta sa am energie si scade pofta de mancare
  • aleg mereu mix-uri cool atunci cand alerg pe banda
  • in sticla de apa pun felii de ghimbir si/sau lamaie
  • imi propun de fiecare data sa imi depasesc limitele si sa alerg mai mult decat data trecuta
  • urmaresc cateva tipe cool- modele si imi propun sa muncesc mai mult la sala
  • mergeti cu o prietena sau mai multe la sala ca sa va motivati reciproc, functioneaza!




 Stiati ca...?

 Un om face in medie 2.500.000 de pasi pe an.
Haideti sa facem si mai multi pasi alergand, facand sport si traind frumos!









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Degeaba, un program asa personalizat e nemaipomenit! E ceva ce-mi doresc si eu de mult timp, insa aici in Anglia inca nu imi permit.
    Astept sa vad si eu poze cu "after", sunt curioasa sa vad schimbarea dupa cele 8 saptamani :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sa stii ca e nemaipomenit, cum spui! ai toata motivatia din lume si nicio scuza sa nu ai un mod de viata sanatos :)

      Delete
  2. Foarte tare programul. Va urmaresc pe Snapchat, sunteti foarte funny :)
    Am fugit si eu la sala.
    Kisses :*

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  3. E foarte important sa ai un antrenor care sa stie exact ce tip de exercitii ai nevoie :) si partea cu prietenele de acord cu tine :) :*
    http://iamgeorgiana.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.