Vesta - piesa cheie in garderoba de primavara

6 comments










In zilele in care soarele isi face de cap de buna dimineata, cand as sta ore intregi cu o cana de ciocolata calda pe birou si as butona pe Pinterest cautand imagini "pline de PRIMAVARA", nu-mi vine decat sa imbrac cea mai confortabila tinuta din garderoba, care fara doar si poate are ca element de baza o pereche de jeansi si sa ies pe strazile Clujului, in agitatia care ma umple de energie de fiecare data. 

As alege intotdeauna o pereche de sneakersi confortabili sau o pereche de bocanci metalizati din piele cum sunt cele din tinuta de astazi. Stiti deja ca am o pasiune pentru pantofi, in general, si in special pentru cei cu aspect metalic. Bocancii acestia sunt cu siguranta pregatiti sa fie purtati toata primavara si mai ales, vara aceasta la Untold Festival vor arata super cool. Partea buna e ca puteti alege diferite texturi pentru acest model si ii gasiti la reducere AICI. 

In ce piese vestimentare sa investim primavara aceasta? Eu votez un mare DA pentru veste. Fie ele colorate, din piele sau stofa, minimaliste sau cu detalii feminine, vestele sunt una dintre piesele care pe mine m-au cucerit. E drept ca nu m-am prea dat in vant dupa ele pana acum, insa mix-ul dintre o vesta si o jacheta de piele mi se pare super stylish.  Eu pe a mea am achizitionat-o online si gasiti mai multe modele AICI si i-am aplicat cateva insigne de la C&A. 

Geaca din piele ecologica de la C&A se integreaza perfect atat in tinutele casual cat si in look-urile cu accente rock. Detaliile de pe umeri contrasteaza perfect cu manecile si designul simplu al acesteia. Love at first sight, cum s-ar spune!  













SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. De unde este geanta ? :)

    ReplyDelete
  2. Interesanta tinuta, imi plac bocancii foarte mult.
    Cat priveste vestele, am una singura, e de fas, si imi dau seama ca n-am purtat-o de foarte mult timp. Am cumparat-o la Montreal acum mai multi ani. Poate o scot la interval in primavara aceasta, cand se mai incalzeste un pic. :)
    Sa ai o duminica frumoasa!
    Xoxo,

    ReplyDelete
    Replies
    1. draga Victoria,

      Ma bucur ca iti plac bocancii, sunt printre preferatii mei :)
      Sa stii ca nici eu nu aveam veste deloc in garderoba dar imi plac tot mai tare si am cateva pe wishlist :)
      O saptamana frumoasa!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.