Cum sa readuci la viata o pereche de jeansi vechi

4 comments





Outfit: 

 Hat// choies
Coat//HERE
Shirt// H&M
Jeans// H&M(diy)
Bag// Expo Bag
Sandals// HERE



 Pam-pam! Frigul de afara si norii gri care s-au jucat de-a v-ati ascunselea cu soarele nu m-au oprit sa nu port o pereche de sandale. Daaa, stiu ca o sa-mi sara toata lumea-n cap:" - Sandaleeee la doar 8 grade Celsius? Sandale pe frigul asta?"  

 Gasesc mereu momentul potrivit pentru o noua pereche de incaltaminte si trebuie sa recunosc ca am inceput deja sa imi cumpar sandale. Pe acestea le-am gasit online AICI. Desi prefer incaltamintea fara toc, atunci cand gasesc o pereche de sandale cu toc, foarte confortabile, acestea se inscriu rapid pe lista celor mai purtate piese din garderoba.  Presimt ca asta va fi soarta si a acestor sandale. 

Tocul gros si culorile neutre le fac usor de integrat in absolut orice tinuta. Ahhhh sa nu uit sa va spun despre Jeansi. Sunt convinsa ca aveti si voi jeansi pe care nu i-ati mai purtat de mai bine de jumatate de an. E foarte simplu sa ii personalizati asa cum am facut eu. Am taiat tivul jeansilor si am desirat partea de jos cu un ac- ta-dam - DO IT YOURSELF!

 Daca tot am fortat primavara cu sandale am zis sa compensez cu un palton supradimensionat din lana in partea de sus. Si bineinteles ca imi voi orienta atentia intotdeuna spre una dintre "iubirile" din garderoba mea - Camasa Alba!
 











SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Adooooor sandalele tale,sunt pur si simplu superbe!

    http://vladasworld.blogspot.md/

    ReplyDelete
  2. Un outfit super-potrivit pentru zilele acestea ploioase!
    App. Sandalele imi plac mult <3

    https://www.whitecharm.wordpress.com

    ReplyDelete
  3. Atata timp cat esti decent de rezistenta la gradele de afara si nu dardai (8 grade nu-i un capat de lume), si nu trebuie sa petreci foarte mult timp afara (adica sa nu mergi mult pe jos etc.), e ok sa porti sandale pe o asemenea vreme. Eu primavara nu incep cu sandalele asa de devreme, dar toamna port sandale pana ha-a-a-at in noiembrie, combinate cu ciorapi sau sosete (depinde de modele, care se potrivesc intr-o asemenea combinatie).
    Daca vreau sa port picior gol primavara/toamna si afara nu e foarte cald, port pantofi, ca sa-mi protejeze degetele cat de cat.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.