Cum purtam camasa alba cu volane

3 comments


 Outfit:

Jacket// Choies
Shirt// similar HERE, HERE, HERE
Jeans//similar HERE
Shoes// Zara
Bag// Kurtmann
Sunglasses//  HERE



- Culoarea ta preferata? Galben.
- Piesa ta vestimentara preferata? Uuups. Jeansi si Camasa Alba. :) Aici m-ati prins, nu pot sa ma decid daca jeansii sau camasa alba este acea piesa preferata din garderoba. 

De data aceasta am inlocuit camasa boyfriend cu una feminina, cu pliseuri feminine in zona taliei, a carei croi avantajeaza mai ales silueta tip mar, adica acea silueta in cazul careia zona abdomenului este mai proemininta. Practic aceste volane, desi creeaza volum, ele ne ajuta sa mascam burtica inestetica si sa obtinem un look final fresh si feminin. 

Jeansii cu aspect uzat ocupa de departe locul de onoare in garderoba mea iar acestia imi plac darorita croiului relaxat. In sfarsit ne putem bucura de pantofi, chiar daca fortam putin primavara, eu nu le-am putut rezista acestor minunatii galbene. Pantofii kitten heel se inscriu cu brio pe wishlist-ul meu pentru urmatorul sezon. Arata foarte chic, sunt suuuuuper comozi si pot fi purtati cu rochii, jeansi si fuste.

Apropo, maine ne vedem la Conferinta de Leadership Feminin- THE WOMAN, la Grand Hotel Italia- Cluj-Napoca. 

Ne vedem pe Snapchat: sandrabendre














SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Sandra, arati super! M-am invartit si e pe langa pantofii astia dar au varful atat de lung incat cand paseam aveam impresia ca se indoie. Tie cum ti se pare? Poate i-ai purtat mai mult.

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.