Unde am gasit blugii ideali pentru toamna

3 comments





 Stiai ca o femeie probeaza 15 pereche de blugi pana sa cumpere una? Oh daaa! Eu nu stiam si raspunsul meu a fost "vreo 7" dar ieri am aflat ca nu sunt nici macar pe aproape. 
Partea funny stii care e? Ca mie imi place aproape tot ce probez si asa s-a intamplat si ieri in magazinul C&A din Polus

Cred ca nu exista femeie care sa nu detina in garderoba macar o pereche de jeansi, fie ei skinny, bootcut, drepti sau boyfriend si care sa nu-si mai doreasca macar o pereche. 

Ajung joi dimineata in Polus si fac cunostinta cu standul THE DENIM by C&A amplasat exact langa fantana arteziana de la intrarea 3, de fapt nici nu stiu de ce-ti mai spun pentru ca imposibil sa nu-ti sara in ochi o insula plina cu denim, atat pentru barbati cat si pentru femei. 

Evident ca nu am reusit sa ma limitez la o singura pereche mai ales ca prima pereche pe care am pus mana au fost boyfriend jeans si tu cunosti pasiunea mea pentru jeansi. Asadar, am fugit rapid in magazin si am probat cateva perechi ideale pentru toamna. 
N-ai cum sa-i lasi acolo mai ales ca odata ce ai trecut pe la standul THE DENIM primesti un voucher cu 25% reducere la orice pereche de jeansi valabil pana duminica- 4 octombrie 2015.
Eu am plecat acasa cu o pereche de jeaaaaansiiii..... cu PUSH UP. Muahahah stati cu ochii pe INSTAGRAM - @sandrabendre

Stiu ca te-am facut curioasa, asa ca, abia astept sa-mi spui care sunt jeansi pe care i-ai ales. 

Vestile bune si promotiile le aflati si pe pagina oficiala de Facebook C&A - AICI

Happy weekend!




 Ahhh si am plecat acasa si cu aceste minunatii de pantofi car eimi vor completa perfect tinutele de toamna.






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Eu de obicei port blugi Gap, iar colectia mea preferata, care e o colectie constanta la Gap este 1969, si aproape tot timpul imi iau blugi din aceasta colectie, mai ales cand ma grabesc si n-am timp sa caut prin alte magazine. Cu alte cuvinte, la Gap merg la tinta, cand n-am timp sa cotrobaiesc prin tot orasul pentru o pereche de blugi.
    Sa ai un weekend minunat!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete
    Replies
    1. e foarte important sa ne simtim bine in ceea ce purtam, asadar, ma bucur ca ai gasit exact ceea ce iti place :) te pup

      Delete
  2. Trebuie sa ajung si eu sa-mi cumpar cel putin o pereche noua de blugi! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.