BAG EXPO - Targul de genti la Iulius Mall Cluj

7 comments


Ti-ai pregatit deja garderoba de toamna? Stiu ca pe lista ta de shopping, pe langa paltoane, ghete, poncho-uri si esarfe supradimensionate, ca tot sunt la mare cautare, se afla si o geanta noua, sau poate chiar mai multe. Ca si restul pieselor vestimentare, si in materie de genti sezonul rece aduce o alta paleta cromatica, materiale specifice cum sunt blana sau tricotajele.

Inceputul de octombrie aduce vesti bune mai ales pentru pasionatele de genti, Targul de genti BAG EXPO a venit din nou la Cluj, in aceeasi locatie - Iulius Mall. Asadar, de miercuri pana duminica, adica 30 septembrie - 4 octombrie 2015, da o fuga pana la Iulius Mall, te asteapta peste 6000 de articole si nu doar genti. Gasesti chiar si genti de voiaj, manusi, curele, portofele, esarfe si genti pentru copii. 
Vedeta acestei editii va fi o geanta de mari dimensiuni imbracata in foita de aur si cristale Swarovski , geanta la care au lucrat timp de jumatate de an o echipa de 6 persoane.

 Eu am plecat acasa cu o pereche de manusi intr-o nuanta perfecta de galben, ador galbenul si mai mult de atat, imi vor inveseli tinutele de toamna-iarna.  Daca tot se poarte verdele militaresc o geanta intr-o astfel de nuanta de verde trebuie sa ajunga in garderoba ta. Fie ca mizezi pe un rucsac, ca si gel gri pe care l-am ales eu, fie ca iti doresti o geanta business sau una mai casual, BAG EXPO are pentru tine cele mai stylish modele.



















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. Loooovely bags! <3

    http://flashforwards.blogspot.de/2015/09/military-green.html

    ReplyDelete
  2. Ce frumoasa e gentuta, cat a costat ?
    Imi plac foarte mult si manusile .

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc mult! Geanta verde military a costat 174 lei si e din piele naturala iar manusile 49 lei :)

      Delete
  3. Inca n-am apucat sa merg la targul asta... poate in curand! Tin minte si de data trecuta cand ai postat si m-am gandit ca se merita!
    Imi place tare mult geanta din penultima poza ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii camerita :) Gentuta e super cute si abia astept sa o integrez in tinutele de toamna-iarna :)

      Delete
  4. Dragute gentile, imi place aia crem cu bleu, si alea turquoise. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.