6 tips-uri MAGICE - o zi doar pentru mine

4 comments





Sunt zile in care tot ce iti doresti e sa te relaxezi, sa te deconectezi de la tot ce inseamna rutina ta, sa fie o zi din mijlocul saptamanii in care nu trebuie sa ajungi la birou dis de dimineata, o zi in care iti poti savura cafeaua acasa, in pat sau pur si simplu acea zi in care nu faci nimic si ai tot timpul doar pentru tine.  O astfel de zi in mijlocul saptamanii e fara doar si poate un mod ideal de a ne relaxa.

Pentru fiecare dintre noi definitia relaxarii si a starii de bine e diferita insa e foarte important sa stim sa traim frumos, sa ne simtim confortabil in ceea ce purtam, sa ne simtim feminine, puternice, increzatoare si sa ne acordam acea bucata de timp doar pentru noi care ne ajuta sa ne reincarcam bateriile. 


Haide sa-ti spun ce fac eu intr-o zi doar pentru mine:

  • imbrac cea mai moale si pufoasa piesa vestimentara din garderoba mea - halatul de baie care imi tine de cald si mai mult de atat ma face sa ma simt mai confortabil decat in orice alta tinuta stylish. 
  • fug rapid in bucatarie si-mi fac un ceai de menta, multa miere, ghimbir si lamaie din plin iar ca sa stea mereu cald il tin intr-un termos pe birou. Asa ma asigur ca beau cei 2l de apa recomandati pe zi :) 
  • Aleg sa port lenjerie deosebita sau un sutien Pearl negru- BLACK is always sexy!
  • chiar daca nu ies din casa imi aplic un ruj intr-o nuanta tare, fie rosu, burgundy sau mov, so cool, nu-i asa? 
  • ce poate sa fie mai placut decat sa ne petrecem o zi intreaga in pijama, mai ales daca e una din bumbac moale, cu un croi lejer si print primavaratic
  • SHOPPING online! Shoppingul este terapie curata si-mi place sa cumpar articole care redau starea mea de spirit- relaxare, caldura, odihna, fericire, stare de bine, asa ca ajung mereu pe Sofiaman.ro  
  •  
    Care sunt tips-urile tale cand ai o zi doar pentru tine? 

 Daca totusi esti adepta shoppingului in magazin, ai ocazia sa probezi si sa te indragostesti de produsele Sofiaman in magazinul din Polus Center Cluj(langa magazinul Panemar) care din luna octombrie are un nou look.



Daca ajungi in Polus, treci cu această fotografie pe la magazinul Sofiaman si primești o reducere de 20% la cumpărături. Redescoperă pasiunea pentru shopping!

Oferta este valabilă până la 31 octombrie 2015, doar în magazinul Sofiaman din Polus Center Cluj și nu se cumulează cu alte oferte sau promoții.

Noutatile si promotiile active le poti afla pe pagina de Facebook - AICI
 Instagram - @sofiaman.homewear






 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. great pics!
    Love the eyeglasses your're wearing!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Iti sta asa de bine cu ochelarii! Iar combinatia cu rujul...la fix!! :)

    ReplyDelete
  3. I couldn't understand your language but I like the pictures.
    You look like me in the morning infront of my computer with the eyewears - that I adore by the way, nice shape.

    wilfriiiied.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ador cand am cate o zi din asta. :) De obicei acord mai mult timp blogului cand am cate o zi libera si nu trebuie sa plec nicaieri.
    Pupici,

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.