#DuminicaInPijama imi place sa...

Leave a Comment




...fac exact ce ma face sa ma simt confortabil. 
Duminica este acea zi in care ne adunam energie pentru saptamana ce urmeaza, cand putem sa mai lenevim fara sa ne sune alarma si fara sa ne stresam ca nu reusim sa luam micul dejun sau sa bem o cafea inainte de a pleca de acasa. Dar de ce trebuie sa se-ntample toate astea doar duminica? E simplu sa transformam orice zi din saptamana intr-o zi de duminica, asta insemnand confort, timp petrecut alaturi de cei dragi sau pur si simplu lenevit in pijama toata ziua.


#DuminicaInPijama imi place sa...
  • sa lenevesc toata ziua in cea mai confortabila pijama din garderoba pe care am gasit-o pe uniconflenjerie.ro
  • sa iau micul dejun in pat si intotdeauna ma rasfat cu ceva dulce 
  • beau o cafea cu multa spuma desi nu sunt mare bautoare de cafea insa pot transforma orice dimineata intr-una de duminica atunci cand singura tinuta e pijamaua
  • sa citesc ultimele numere ale revistelor si nu numai. Acum citesc "Secretele unei dependente de pantofi" de Beth HARBISON
  • sa va raspund voua la emailuri, sa fac research pentru urmatoarele postari si sa...imi mai fac cate un selfie, in pijama, pentru ca atunci cand am o zi plina imi amintesc ca orice zi poate fi ca duminica, adica pyjamas all day


Si-mi mai plac si provocarile asa ca astazi va lansez si voua o provocare pentru ca sunt curioasa cum arata duminica voastra in pijama :)

Asadar, START CONCURS!

Ce trebuie sa faci:
  1. Fa-ti un selfie in cea mai confortabila pijama pe care o ai- roz, mov, cu flori sau cu dungi, sigur ai una preferata :)
  2. Posteaza poza pe contul tau de Instagram si adauga hashatagul #duminicainpijama. Poti sa postezi cate selfie-uri vrei, fiecare fotografie va fi jurizata separat.
  3. Nu uita ca poza trebuie sa fie publica, adica sa o poata vedea toata lumea pe profilul tau
 Asta e tot! Simplu nu?




 CAT DUREAZA SI CUM SE DESFASOARA CONCURSUL?  

 Concursul se desfasoara intre 15 - 29 octombrie 2015, cam asa:

Incepand cu 15 octombrie si pana in 29 octombrie inclusiv, poti posta pe Instagram selfie-ul tau in pijama, impreuna cu hashtag-ul #duminicainpijama

Poti posta selfie-uri in orice zi a saptamanii tocmai pentru a surprinde cu adevarat confortul pe care ti-l creaza o pijama. 

Pe 30 noiembrie se vor aduna toate selfie-urile in pijama inscrise cu hashtag-ul #duminicainpijama

Pe 4 noiembrie se va anunta castigatorul pe Instagram - @uniconf  si pe pagina oficiala de Facebook - Uniconf Lenjerie 
 
Juriul format din echipa Uniconf, eu si Andreea Balaban, patru Instagrammeri profesionisti (Alex Damian, Alexandra Bucur, Laura Ludusan si Alisa Anton) va desemna 10 finalisti, pe baza creativitatii selfie-ului si a surprinderii cat mai originale a atmosferei de relaxare in pijama.
 
De ce sa-ti faci un selfie in pijama? Pentru ca...

La finalul concursului, poti castiga un aparat foto NIKON Coolpix L340 ca sa iti poti face si mai multe poze in pijama, sa-l iei cu tine in vacanta si sa surprinzi cele mai frumoase momente alaturi de cei dragi.

Castigatorul aparatului foto Nikon Coolpix va fi ales dintre cei 10 finalisti cu ajutorul Random.Org.

Poti consulta intreg regulamentul - AICI


Abia astept sa vad selfie-urile voastre :)
Ne vedem pe Instagram- @sandrabendre

#DuminicaInPijama




With love,

Sandra 


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.