Weekend de octombrie la Iasi

8 comments




Outfit:

Palarie// C&A
Esarfa supradimensionata// AICI
Curea//vintage
Jeansi// similari AICI
Pantofi// River Island
Poseta// Expo Bag Iulius Mall





#vinLaIasi s-a repetat si toamna aceasta si asa cum probabil ati vazut pe Instagram/Facebook am fost la Iasi weekendul care tocmai s-a incheiat. Asa se face ca vineri dimineata, pe o ploaie marunta si o ceata care inca nu se ridicase, am pornit spre Iasi, entuziasmata ca de fiecare data mai ales ca aveam sa-i revad pe Raileni adica Madalina si Alex, pe Carmen, Madalina dar si Daniela si restul oamenilor frumosi din Iasi. Nu stiu cum se face dar fiecare intalnire la Iasi iese de minune si se lasa mereu cu petrecere de data aceasta gazda a fost Cafe Papillon.

Toamna si-a lasat pelerina colorata peste intreaga natura iar drumul pana la Iasi prin Bicaz a fost de vis. V-am mai spus eu ca in fiecare toamna imi dau seama ca nu vara este anotimpul meu preferat :) 

Cu peisaje feerice si povesti interminabile cu Ioana&Nick, drumul pana la Iasi a fost mai scurt ca niciodata. Facem rapid check-inul, ohhhh room 1212 la etajul 12, cu o panorama splendida asupra intregului oras. Las rapid geamantanul, imi dau un refresh si fugim, ghici unde? Sa ne facem de cap la Vivo cu burgerii aia delicosi. 








Sambata a fost o zi plina, cu un pranz delicios la Cafe Papillon, cupe de sampanie si o atmosfera primitoare, am facut planurile pentru party-ul se sambata seara care a iesit pe cinste. Va imaginati o zi intre fete, povestile nu se mai terminau dar e drept ca nici noua nu ne venea sa o luam din loc pentru ca ne simteam exact "ca acasa". 

Apropo, va recomand supa crema de telina de la Papillon, e the best! 







Vivid Vanilla Cheesecake nu e orice cheesecake cu vanilie, ci unu raw pe care il poti savura la Vivid Bistraw daca esti din Iasi iar daca nu, cand treci pe acolo e musai sa te opresti. Cred ca e primul desert raw despre care pot sa spun ca e cu adevarat delicios. Nici prea dulce dar totusi aromat, cu un decor perfect din fructe si toping de ciocolata a fost momentul dulce al zilei. 





Daca ai in plan sa faci shopping in Iasi pe lista destinatiilor de shopping nu trebuie sa lipseasca Palas Iasi.

Imi place in primul rand faptul ca e un mall aerisit, luminos si care mai mult de atat iti ofera o lista generoasa de magazine unde poti sa iti ruinezi pusculita :)) 
Risotto cu fructe de mare si un pahar de Cuvée Visan Rose de la GRAMMA Wines intr-o atmosfera calda cu note de pian pe fundal au incheiat seara de sambata la Ralet Restaurant. 

 Dupa toata nebunia de sambata petrecerea avea sa se incheie mult dupa miezul noptii la Papillon, cu sampanie, muzica buna, dansat cat ne-au tinut picioarele si muuulte poze :))  A fost un weekend pe cinste si astept cu nerabdare sa ma intorc la Iasi.



Abia astept sa ne revedem la IASI!




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 comments:

  1. wow, cat de frumos iti sta parul!

    ReplyDelete
  2. Buna, Sandra! Ti-ai deschis culoarea parului iar, imi poti spune ce nuanta te rog?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salut Rox, nu :) nu m-am mai vopsit de vreo 3 luni cred.asa a iesit culoarea :)

      Delete
  3. Foooarte frumoasa tinuta! Imi plac mult si pozele si locatia! :)

    ReplyDelete
  4. Ce ma bucur va va place atat de mult la Iasi!
    V-am ratat de data asta, cu siguranta insa vor mai fi ocazii :)
    Pups
    www.descude.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.