The Journey - Spring-Summer 2016 collection by C&A// Berlin Showroom

6 comments



Ca de obicei bagajele mele au ramas pe ultima suta de... minute :)) Asta se-ntampla miercuri seara, inainte de plecarea spre Berlin. Imi scriam de zori cu Ioana pe whatsapp si ne faceam planuri pentru trip-ul nostru la Berlin, abia asteptam sa ne vedem cu toata gasca la Berlin.

Zis si...mai putin facut! S-a gandit desteapta de mine sa bea o cafea asa in timp ce scotoceam prin dressing dupa tinute asa ca a fost o noapte alba iar joi, luam deja micul dejun la Berlin impreuna cu 'zā cool team. 

Am ajuns la Berlin si eram nerabdatoare sa vad in premiera colectia THE JOURNEY - spring-summer 2016 by C&A.


Asa ca, dupa ce am luat la pas stradutele din zona noastra crepusculara ne-am intors la hotel pentru ca mai aveam cam o ora sa punem cap la cap o tinuta pentru event si sa ne pregatim agenda pentru a nota vibe-ul urmatoarei colectii C&A. 

Welcome & Cheers at C&A showroom in Berlin!

Lume super entuziasmata, bloggeri, editori de moda, oameni de PR si pasionati de moda erau nerabdatori sa intre in labirintul THE JOURNEY. Practic totul s-a transformat intr-o poveste careia ii deslusai misterul abia la sfarsitul calatoriei prin cele 6 incaperi care aveau sa-ti descrie in detaliu Colectia Spring-Summer 2016 by C&A.

Dantela fina, detalii ultra feminine si un design modern au descris prima incapere- Lingerie. Vibe-ul exotic, safari prints si tonurile calde mixate cu piese de inspiratie acvatica au contrastat cu liniile clasice regasite in Women room.  Denimul, croiurile clasice si camasile cu texturi fine m-au facut sa-mi doresc cel putin o piesa din colectia pentru barbati. 











Pe langa piesele sporty chic regasite in #Clockhouse room m-am indragostit iremediabil de toti pantofii din colectia SS16. Detalii glam mixate cu accente indie, rock si print-uri aztece vor domina vara anului 2016.  Unde mai pun ca albul s-a regasit pregnant pe langa nuantele de albastru, verde, camel, galben pai si inca verdele militaresc, pe care il  ador in look-urile pentru sezonul cald.

Where East meets West s-a terminat cu un fashionable dinner unde am avut ocazia sa cunoastem si sa socializam cu bloggeri din toata Europa. Totul a fost impecabil pana in cel mai mic detaliu iar eu va spun drept, nu mai am rabdare pana voi regasi in magazine toate acele piese cool.





Eu am purtat o tinuta C&A, confortabila si stylish.





Am fost o super gasca, de la stanga la dreapta - Amir Dobos(Cosmopolitan Romania), Florentina Musat (Revista Avantaje), Oana Vasilache(Glamour Romania), Ioana Chisiu(fashion blogger),   Emanuel Iuhas(C&A Romania)


Thank you C&A for this amazing experience! 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Nice pics. And they got nice stuffs at the showroom. Just unfortunate, I can't understand what you write. Kiss

    wilfriiiied.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tinuta ta e superba ! Am admirat-o si pe Insta :)
    Kisses :*

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.