Paltonul camel si Geanta nude intr-un mix de toamna prin Berlin

13 comments





Outfit:

Palton// Chic-Diva
Tricou// Outliers
Pantaloni// Zara
Pantofi// River Island
Geanta Gladys// Adona
Ochelari cat eye// Freyrs



Zi de vineri pe strazile Berlinului, soare cu dinti si vant, caramel macchiatto si o gasca super cool. Toamna a imbracat Berlinul in cea mai frumoasa pelerina si nici ca-mi pasa de macaralele care se zareau printre cladirile plina de istorie, agitatia imi dadea energie si simteam vibratia orasului la fiecare pas, si credeti-ma ca am facut multi pasi. 

E clar ca pentru o zi in care aveam pe lista cateva obiective turistice de vizitat, shopping si implicit plimbari cat ne tin picioarele, era imperios necesar sa aleg o tinuta confortabila si calduroasa dar totusi stylish.

Paltonul camel cu cordon in talie Chic-Diva e piesa ideala pe care o puteti lua cu voi intr-un trip. Pe langa faptul ca are o culoare pe care o puteti asorta la orice, mai e si superrrrr calduros. Va imaginati ca eu mi-am luat doar un tricou pe sub el si nu am avut nicio treaba cu frigul? 

Pantalonii din piele cu buzunare si tricoul gri basic erau in planul tinutei inca de acasa si am facut cea mai buna alegere. 

Era clar ca am nevoie de un incarcator, balsam de buze, guma de mestecat, carti de vizita si tot felul de nebunii care sa incapa in geanta, asa ca geanta Gladys cumparata online de pe Adona.ro a fost alegerea ideala atat pentru tinuta de drum cat si pentru tinuta de vineri cand am batut la pas strazile Berlinului.

Ochelarii Freyrs, care sunt asa de "schema" numai bine m-au protejat de vant si m-au transformat intr-o pisica berlineza super cool :) Ii gasiti online si costa doar 9.95$ - AICI













SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

13 comments:

  1. Foarte faina tinuta ;)
    www.descude.com

    ReplyDelete
  2. tinuta asta chiar imi place si mie! Paltonasul e tare dragut iar geanta e superba <3

    http://vladasworld.blogspot.md/

    ReplyDelete
  3. Superba tinuta .
    Sandra, ce marime ti-ai comandat vesta burgundy din blanita ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma bucur ca iti place. Vesta si paltonul sunt ambele marimea XS si imi vin perfect. In mod obisnuit eu port S dar avand croiul putin mai lejer XS-ul e perfect. :)

      Delete
  4. Love it!!! That bag and those eyeglasses <3<3<3<3<3

    wilfriiiied.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. De unde ai acei superbi cercei colorati cu perla ? Multumesc anticipat :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.