Octombrie la Timisoara #FashionBloggersMeetTimisoara

3 comments





Ultimele weekend-uri au trecut atat de repede incat nici nu mi-am dat seama cum am ajuns la jumatatea lunii octombrie. Nu stiu voi cum sunteti dar eu sunt nerabdatoare sa vina sarbatorile de iarna. Abia astept sa vad spot-urile publicitare special create pentru sarbatorile de iarna dar mai ales, sa cumpar cadouri celor dragi.

Pana una alta, dupa weekendul la Iasi a urmat un weekend plin si distractiv la Timisoara.
Avandu-le partenere de calatorie pe Ioana si Madalina nici nu mi-am dat seama cum am ajuns la Timisoara. A fost o super experienta.

Dupa o cina delicioasa la restaurantul Caruso pe care vi-l recomand cu drag pentru cele mai bune tagliatelle cu somon am dat fuga la mall.

Iulius Mall Timisoara a gazduit #fashionbloggersmeettimisoara si a fost neasteptat de frumos. Cornel Crisan de la Look Tv a fost cel care a moderat intreg evenimentul si a iesit cel mai cool event. Publicul a fost numeros si m-a umplut cu energie pozitiva. Nici nu bine s-a incheiat weekendul si eu sunt nerabdatoare sa ajung din nou la Timisoara.





Chiar daca in agenda nu aveam notata iesirea in club pentru prima seara, s-a lasat cu super party in club Epic Society alaturi de echipa Look Tv care a surprins inca de la inceput intreaga atmosfera de la Timisoara, material pe care il puteti vedea Joi de la ora 21.00 pe Look tv in emisiunea "Celebrity".


Prosecco delicios si burgeri la "La Strada" si salata cu ton si creveti la grill de la Restaurantul "Oxford" m-au cucerit, deci pentru ca sunt o gurmanda va imaginati cat de tare astept o noua vizita la Timisoara.

Bineinteles ca ne-am si pozat daca tot am fost la Timisoara, asa ca aveti ocazia sa vedeti sedinta foto in Revista Altfel.

Denisa si Adeon au fost cei care au pus la care aceasta intalnire si lor li se datoreaza intreaga reusita, ahh si evident celor care au sustinut intreg conceptul.







Din trusa mea de make-up pentru un machiaj de toamna reusit nu lipsesc Fondul de ten Pro Longwear in nuanta NC37, Rujul mat Antique Velvet, paleta de farduri  Mineralize Eye Shadow "POSH Pedigree" in nuante de maro toate de la MAC Cosmetics si gelul pentru sprancene Gimme brow de la Benefit.Toate produsele MAC  le gasiti in magazinul din Iulius Mall Cluj, la parter.




 Outfit:

Plaid scarf// HERE 
Vest// HERE
Bag// similar HERE 
Dress// similar HERE 
Chelsea Boots// HERE 







RECREATE MY OUTFIT- Click & Shop:






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Super! Esti foarte frumoasa, ti-am mai zis? :)
    Te pup!

    ReplyDelete
  2. Nice photos!

    wilfriiiied.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ma bucur ca acest proiect se plimba prin toata tara si ca Denisa a reusit lucrul acesta.
    Totusi eu astept o editie de Bucuresti!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.