Cum putem scapa de imperfectiunile tenului

8 comments




 Se da startul ultimului weekend de septembrie semn ca s-a cam terminat si cu statul la plaja, si cu sandalele si rochiile vaporoase si ne focusam acum pe toamna, cu frumusetea si farmecul ei.

E drept ca anul acesta nu am abuzat deloc de soare, ba chiar am stat putin la plaja si cand am stat m-am ascuns bine sub 50+ factor de protectie si totusi, soarele si vara si-au lasat amprenta asupra aspectului tenului meu.  Stim ca soarele in exces imbatraneste prematur tenul, ca agraveaza unele probleme ale tenului cum sunt acnee sau pistrui si pana la urma, nimic ce e in exces nu ne face bine.

 Toamna este momentul ideal sa "intinerim" sau mai bine spus sa-i dam haine noi chiar si tenului. 
Daca pe timpul verii nu sunt indicate tratamentele faciale, toamna este anotimpul perfect pentru un astfel de rasfat. Stiu ca timpul tau este pretios si iti doresti un tratament rapid, la tine acasa, in timp ce mai trebaluiesti una alta, in zona ta de confort. 

Ta-da-dam! SKIN CORRECTION - Papaya Enzymatic de la FERETO Organics este exact ce cautam eu si poate si tu, dar haide sa-ti spun despre ce e vorba. 

Daca tenul tau are porii dilatati, usoare imperfectiuni cauzate de soarele verii, de varsta, de acnee sau pur si simplu nu te poti abtine sa nu-ti pui mana pe ten (cum fac si eu)? FERETO Organics a gasit solutia! 

Skin CORRECTION este practic un peeling enzimatic a carui ingredient principal este extractul de papaya, vitamina E naturala si aloe vera.  Sa nu confundam, acesta nu este un peeling chimic, prin urmare nu agreseaza pielea si nu are efecte neplacute in timp.
Are o textura foarte cremoasa si o culoare aurie, cu particule stralucitoare.





Cum l-am folosit?
  • am demachiat tenul si l-am spalat cu apa calduta
  • am aplicat Skin Correction in strat subtire, unfirom pe toata fata evitand zona ochilor si a buzelor
  • am lasat produsul sa actioneze timp de 7 minute, timpul recomandat este intre 5-7 minute
  • am sters fata cu un buretel umed iar apoi am clatit tenul cu apa calduta
  • la final, am hidratat tenul cu Hydra Sensitive Botanical

Dupa 3 utilizari stii ce am observat? 

Porii mei sunt vizibil mai mici dar mai mult de atat, tenul si-a uniformizat culoarea iar fondul de ten arata impecabil. Petele si urmele mici cauzate de cateva cosuri pe care le-am traumatizat eu, aproape ca au disparut.
 Nu am simtit tenul atat de uscat precum as fi crezut si nu am simtit nicio senzatie de disconfort.


Skin CORRECTION-produsul care isi propune sa stearga imprefectiunile tenului il poti cumpara si tu de - AICI

Livrarea se face prin curier in termen de 48 de ore.
Transportul este GRATUIT!

Despre produsele FERETO Oganics mai puteti citi AICI si AICI

Puteti afla mai multe despre produse pe www.fereto.ro










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 comments:

  1. Pare interesant produsul. Si eu am porii mai deschsi pe anumite protiuni ale fetei si ceva sebum. Este organic sau are doar ingredienti certificati?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca mie imi place mult. Informatii despre produse si compozitie poti afla direct pe site :)

      Delete
    2. M-am uitat, dar nu spun prea multe. Contine ceva ingredienti naturali, dar am sa studiez mai mult.
      Oricum, multumesc pentru ca ne-ai atras atentia asupra produsului.

      Delete
  2. Pare un produs tare interesant...Voi lua in considerare acest brand! :)

    ReplyDelete
  3. De cate ori pe săptămână se folosește skin corection

    ReplyDelete
  4. Tocmai am terminat tubul de Skin Correction si din pacate tenul meu nu prezinta nicio imbunatatire vizibila. Aveam mici pete de la soare si urme lasate de episoadele de acnee din trecut, iar acestea au ramas la fel. Am folosit produsul impreuna cu crema Hydra Mat Botanical (am profitat de promotia lor din luna martie)si am respectat indicatiile de pe ambalaj. Imi pare rau ca in cazul meu nu a functionat, am citit numai lucruri bune despre acest produs si aveam asteptari pe masura. In schimb Crema de fata Hydra Mat Botanical mi-a placut foarte mult, se potriveste tenului meu mixt si este foarte ok ca si baza de machiaj.

    ReplyDelete
  5. Folosesc Skin Correction de aproape 3 saptamani si tenul meu arata minunat. Eu din fericire am scapat de petele pigmentare si alte mici imperfectiuni. Din punctul meu de vedere este un produs mai mult decat eficient.

    ReplyDelete
  6. Este eficient si miroase incredibil! Pe mine m-a scapat de acnee, bine e mult spus acnee, cateva cosuri care imi ieseau lunar in zona T. Sandra chiar recomanda produse de calitate. Tine-o tot asa!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.