Cum poti scapa de cativa centimetri prin terapia cu frig la NOBLEZZA Beauty Clinique - Bucuresti

Leave a Comment






Era vineri dimineata, putin trecut de ora 06.00, nici soarele nu rasarise si eram deja pe drum, spre Bucuresti. Super entuziasmata, cu o programare facuta cu cateva saptamani inainte, la ora 16.00 urma sa fiu la NOBLEZZA Beauty Lounge in Bucuresti pentru a testa pentru prima data terapia cu frig. 
 
Te intrebi ce stiam pana atunci despre terapia cu frig? 

Pai iti spun eu, mai nimic! Stiam doar ca este ceva relativ nou in Romania si ca in strainatate este folosita de vedete, sportivi de perfomanta si persoane care isi doresc sa...ramana mereu tinere fara sa apeleze la operatii estetice. 

La intrarea in Bucuresti, setez rapid pe GPS adresa si la fix 16.00 ajung la Noblezza. Stii care a fost prima impresie? Ma simteam atat de confortabil de parca mai fusesem de cateva ori. 
Dupa un ceai cald si o conversatie cu specialistii Noblezza, mi s-a mai confirmat inca o data ca frigul te face mai tanara si mai frumoasa.

Crio COOLtech, Criosauna, Crio Facial - sunt trei dintre cele mai bune tratamente cu frig pe care le poti incerca. Dar haideti sa va povestesc mai exact despre ce vorbesc. 


Sa "iti inghete" aripioarele la -8 grade si sa pleci acasa fara -30% din tesutul adipos, localizat, sau fara cativa centimetri in zonele unde se aplica tratamentul, ce poate sa fie mai cool mai ales pentru cele care isi doresc rezultate rapide prin metode non-invazive. 




Crio COOLtech este aparatul care face cu adevarat minuni atunci cand vorbim de anumite zone ale corpului unde ne-am dori sa slabim. Personal pot sa va spun ca nu am simtit deloc senzatia de discomfort, e ca si cum ai aplica cateva cuburi de gheata pe anumite zone ale corpului.

Cum funcționează
 
"Pe zonele cu probleme (abdomen, coapse, pulpe, etc) se aplică dispozitivul aparatului Crio CoolTech care strânge prin vacuum stratul de grăsime nedorit și îl îngheață, în mai puțin de un minut, la -8 grade Celsius.

Prin criogenare, se distrug celulele grase din zonele problematice. Acestea sunt eliminate apoi, în mod natural, de macrofagi, cei considerati gunoieri organismului. Aceștia transformă celulele moarte în aminoacizi, peptide și proteine, iar celulele grase nu se mai regenerează."

Acest tratament este ca si o liposuctie insa fara anestezie si mult mai accesibila ca si pret. 
Practic, timp de 70 de minute am stat cu aparatul aplicat pe "aripioare" fara sa simt durere sau discomfort. 



Ce ma uimeste cel mai tare? Pe zi ce trece nesuferitele aripioare dispar si abia astept sa vad rezultatul final care va aparea dupa 3 saptamani de la prima sedinta. Cert e ca eu ma pozez aproape zilnic in aceeasi pereche de jeansi si nu-mi vine sa cred, abia astept sa va arat si voua. Specialistii spun ca dupa o singura sedinta vei arata mai bine cu cel putin -4cm lipsa, in zonele tratate.

Ce simti dupa tratament? 

Eu nu am simtit discomfort, insa zona unde se aplica tratamentul este amortita timp de 1-2ore iar acum, la 5 zile dupa tratament simt exact ca si cum as fi cazut, o usoara durere la atingere, deloc sesizabila. Nu am vanatai si nici alte urme. 

Daca in timpul sedintei cu Crio COOLtech aproape ca am adormit, spre surprinderea mea a fost mai relaxant decat ma asteptam, aveam nevoie de energie si revigorare, asa ca am apelat la CRIOSAUNA. 

 

CRIOSAUNA  este fara doar si poate cea mai interesanta senzatie pe care am experimetat-o in ceea ce priveste intretinerea corporala.  Practic dupa ce am intrat in cabina, Criosauna propriu-zisa, un lift te ridica astfel incat sa ramai cu capul si mainile afara.

Cum acționează CRIOSAUNA
 
Timp de trei minute, trupul nostru este învăluit de aburi răcoroși, la temperaturi scazute. Organismul nu este supus însă niciunui șoc termic radical, nu îngheață, deoarece aerul din CRIOSAUNĂ este foarte uscat (umezeala este cea care accentuează senzația de rece în mod firesc). Prin urmare, cele trei minute petrecute în cabina de CRIOSAUNĂ sunt  usor  de suportat. 

 Chiar daca temperatura ajunge pana la -180 de grade nu exista nicio posibilitate sa ingheti :) Dupa cele 3 minute in cazul meu, si 2 minute in cazul lui Alex, pentru ca aceste tipuri de tratament se adreseaza si barbatilor deopotriva, eram pregatiti pentru petrecerea care avea sa urmeze. 

A fost o doza serioasa de energie iar mie, mi-a activat pe buna dreptate circulatia sangelui, care e drept ca e cam proasta mai ales la nivel periferic, adica a disparut acea senzatie de frig permanent la picioare. 



CRIOSAUNA oferă extrem de multe beneficii organismului, de ordin estetic, dar și în privința sănătății.
  • Crește imunitatea organismului
  • Acționează direct asupra celulitei
  • Ajută în procesele de slăbire, deoarece într-o singură ședință se pot arde între 1000 și 3000 de kilocalorii
  • Înfrumusețează și însănătoșește părul, unghiile, pielea
  • Reduce ridurile si ajută la tratamentul imperfectiunilor pielii precum cuperoza, rozaceea și acneea.
  • Reduce oboseala, stresul și combate migrenele, nevroza, depresia și tulburările de apetit.
  • Îmbunătățește somnul și viața sexuală
  • Accelerează recuperarea după traumatisme sau intervenții chirurgicale
  • Este folosită cu succes în afecțiuni dermatologice, reumatismale, hormonale, neurologice
  • Mărește capacitatea la efort fizic și intelectual
  • Reface rapid organismul după antrenamentele sportive, eliminând febra musculară
  • Stimulează secreția de endorfine (hormonii fericirii), oferindu-ne o stare de bine generală
  • Previne gripa și infecțiile respiratorii, în special în timpul anotimpului rece
  • Îmbunătățește vederea
  • Reface sistemul de termoreglare al organismului

Si pentru ca intotdeuna ne dorim un ten tanar si o piele ferma, Crio Facial este tratamentul cu frig special creat pentru ten. 

" Tratamentul Crio Facial este cea mai revolutionara metoda de mentinere naturala a tineretii pielii si singurul care reduce varsta biologica a tenului."

Ce se intampla mai exact?
Crio Facial este precum criosauna pentru corp, practic se pulverizeaza aburi reci pe ten, partea buna este ca se poate aplica chiar si peste machiaj, timp de 10 minute. 

In doar 10 minute, aburii racorosi produsi de aparat, confera tenului un  lifting instant, fara operatie, fara durere si fara a necesita o perioada de recuperare. 
 
 
Puterea frigului stimuleaza productia de elastina si colagen, reduce ridurile, micsoreaza porii, reduce cuperoza si rozaceea, vindeca eczemele, dermatitele si amelioreaza psoriazisul.
 


Crio Facial, cunoscut si sub denumirea de beauty freeze, este cel mai nou tratament de rejuvenare faciala total neinvaziva, conceput special pt a mentine tineretea si fermitatea pielii, fara a apela la injectarile cu botox sau acid hialuronic.


Apropo, Diana, specialistul Noblezza, a avut grija sa imi explice mereu ce face, sa imi ofere cat mai multe informatii despre cele trei proceduri pe care le-am testat si mai mult de atat, m-a facut sa ma simt in largul meu, e plina de energie si emreu cu zambetul pe buze.
 

Pentru a obtine rezultate maxim, atunci cand vorbim despre CRIOSAUNA si Crio Facial, sunt necesare cure de pana la 10 sedinte, insa beneficiile terapiei cu frig se resimt inca de la prima sedinta.

Stiu ca te-am facut curioasa si te vei convinge peste 3 saptamani, cand iti voi arata pozele cu rezultatul final.

Pana atunci, iti spun ca poti incerca si tu "tineretea fara batranete" prin terapiile cu frig de la Noblezza Beauty Lounge, in Bucuresti.

Mai multe informatii aflati pe www.noblezza.ro


Instagram: @noblezza












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.