Cum purtam balerinii din piele cu sireturi de la AmaFashion.ro

2 comments





 Outfit:

Hat// similar HERE 
Jacket// Vero MODA
Shirt// on sale HERE 
Skirt// Zara
Lace up flats// HERE


E totul gri exact ca si stelutele de pe balerinii mei, ahh astazi e despre ei si despre mine #SHOElover.
Sfidez toamna si temperaturile de afara si inlocuiesc clasicii pantofi, oxford, derbies sau ce-o mai fi cu o pereche de balerini din piele cu sireturi si stelute aplicate pe care ii pot purta la diferite tinute. 

Ma-ntorc la camasa alba, cu un croi lejer, masculina, care se potriveste perfect cu fusta nude decorata cu pene si paiete pe alocuri, dar totusi e timpul pentru o jacheta, asa ca cea cu print auriu, metalizat, s-a integrat de minune in look-ul meu chic de toamna. 

Stii ce vreau sa-ti spun? Nu mi-au placut niciodata balerinii, am de fapt o singura pereche pe care ii iau cu mine atunci cand trebuie sa conduc dupa o noapte petrecuta pe tocuri la o petrecere sau vreun eveniment. 

Dar cand vine vorba de LOVE AT FIRST SIGHT in materie de incaltaminte, ea exista. Balerinii din tinuta mea de astazi sunt din piele naturala 100% si partea cea mai cool e ca pot fi personalizati exact dupa ideile tale, adica iti poti alege ce culori sau tipuri de piele doresti.  Si ce-mi mai place e faptul ca au sireturi, arata super stylish fie ca le urci pe gamba, fie ca le prinzi intr-o fundita jos, la baza gleznei.
 Inca de cand i-am vazut pe AmaFashion.ro mi i-am imaginat integrati in tinutele mele de zi cu zi, fie cu jeansi skinny sau boyfriend dar si cu o fusta din catifea, lana sau velur, ca tot e in tendinte. 

Asadar e simplu, ajung la tine prin curier si ii poti cumpara de AICI

P.S. Nu uitati ca Marti-29 septembrie ne vedem in direct la Emisiunea "ZIUA BUNA" pe LOOK Plus, cu tips-uri si idei pentru tinutele de toamna.










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.