GIVEAWAY- Castiga 9 produse magice BENEFIT// #SandraBxBENEFIT

9 comments






Hello ladies! Am impartasit zilele trecute cu voi o poza before/after cu unul dintre machiajele pe car ele port zi de zi. Mai exact, asa arata fata mea fara sa-i fac absolut nimic si fara niciun produs de machiaj.
  Fiecare femeie este frumoasa in felul sau, insa multe dintre ele se ascund sub o masca, groasa si colorata de machiaj. Deseori vad fete care poarta fond de ten total alta nuanta decat tenul lor, contur inchis la ochi, sprancene negre la par blond si ten deschis si multe alte gafe pe care am putea sa le evitam, incercand doar sa fim cat mai naturale :) 

Cum m-am machiat?

Pai in primul rand am aplicat the POREfessional, care este un balsam ce are rolul de a minimiza porii si de a uniformiza tenul. Parerea mea? Cea mai tare baza pe care am testa-o vreodata! Stiti efectul PHOTOSHOP, acel ten de portelan, neted si radiant? Exact acesta este efectul. 

Am acoperit cearcanele si am iluminat zona de sub ochi cu FAKE UP- corector hidratant pentru ochi, care este precum un balsam de buze, are marginile transparente si un miez colorat, adica nuanta pielii care are menirea sa acopere. Este foarte cremos si hidtratant iar acoperirea este medie.

The POREfessional - Agent ZERO Shine este o pudra minune care iti matifiaza tenul ca prin magie! Are un ambalaj inteligent si nu mai ai nevoie nici macar de pensula, deoarece o are incorporata.  Este nevoie de o cantitate mica pentru un efect maxim de matifiere. 

Am conturat tenul cu HOOLA - blush&bronzer, ideal atat pentru conturarea tenului cat si pentru colorarea pometilor, adica un blush perfect pentru orice sezon. Are o textura foarte fina, este mat si se contopeste perfect cu tenul si restul produselor de machiaj.







 Posie TINT & Posie BALM sunt ultimele mele doua pasiune in materie de machiaj pentru buze. Posie TINT este un produs 2 in 1 care poate fi folosit cu succes atat pe buze cat si pentru pometi. Are o textura lichida si arata precum o oja de unghii. Dupa ce il aplic pe buze se usuca si se transforma intr-un ruj nici mat dar nici cremos care rezista all day long. 

Posie BALM este un balsam hidratant si super cremos, cu o usoara nuanta de roz pe care il folosesc chiar si sub ruj pentru a-o oferi o textura si mai cremoasa. Este perfect si pentru machiajul la sala.



 GIMME BROW- please!  Cine nu-si doreste sprancene groase, dese si perfect conturate dar in acelasi timp cu un aspect natural? Pentru ca in liceu era moda sprancenelor subtiri iar eu am fost una dintre acelea care le-au experimentat, acum vreau sa va spun ca efectiv nu-mi mai cresc, evident, cresc ele dar nu unde trebuie, asadar am anumite goluri in sprancene, pe langa faptul ca sunt deschise la culoare. 
Le conturez cu un fard de sprancene de la Sephora iar apoi le dau volum si le colorez usor cu gelul pentru sprancene GIMME BROW. Imi place pentru ca le face sa para mai bogate si umple golurile inestetice. 

Aplic rimelul They-re REAL! si machiajul este gata :) Acesta este unul dintre acele rimeluri care iti transforma privirea intr-una de felina, genele sunt mai voluminoase si mai curbate fara sa incarce.



 Si pentru ca v-am promis surprize, acestea vin mai devrem.

ta-daaaam! 

Impreuna cu BENEFIT Cosmetics Romania va oferim sansa de a castiga toate cele 9 produse din fotografie pentru a transforma orice machiaj intr-un WOW!

 Ce trebuie sa faceti?

  • Sa dati FOLLOW pe Instagram aici - BENEFIT Cosmetics Romania
  •  Sa dati REPOST pe contul vostru de Instagram pozei de concurs pe care o gasiti pe contul meu de Instagram - AICI
  • Sa folositi in descriere atunci cand dati REPOST hashtagul #SandraBxBENEFIT

Concursul se desfasoara in perioada: 06 septembrie- 11 septembrie 2015 

Vor exista 3 castigatori care vor fi alesi prin random.org



 With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. Uof, ce ne faci Sandra, mi-ar placea si mie tare mult sa castig aceste produse pt ca nu am mai folosit nimic de la ei , dar din pacate nu am fb si instagram :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. cu siguranta vor mai fi ocazii :) de data aceasta e nevoie de cont de Instagram pentru a putea participa :)

      Delete
  2. Concursul e international?

    ReplyDelete
  3. Imi.Place mult ce a iesit..natural,de zi. Perfect. Par foarteinteresaante produsele acestea si mi-ar Plăcea să am ocazia sa le incerc .
    Multumim de concurs!
    Pupici

    ReplyDelete
  4. Unde vei anunta cele 3castigatoare? Adica..cum vom afla daca am castigat?

    ReplyDelete
  5. Unde vei anunta cele 3 castigatoare? Adica de unde vom stii cine a castigat?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.