Cum purtam pastelurile intr-o tinuta feminina de toamna

Leave a Comment




 Outfit:

Dress// HERE 
Shoes// Zara (last year)


Cine ar fi crezut ca pastelurile vor fi una dintre tendintele care vor domina sezonul toamna-iarna 2015/2016?  
Dolce&Gabbana a setat tonul acestui sezon asadar toamna aceasta avem liber la roz pudrat, verde fistic, galben pai, baby blue si tot ce ne duce cu gandul la delicioasele acadele sau la primavara.

Nu exista restrictii in ceea ce priveste piesele alese sau felul in care le mixam in tinuta noastra, atata timp cat purtam pasteluri, sunt cu siguranta in pas cu moda. Fie ca alegem un costum intr-o singura nuanta pastelata, fie ca mergem pe mixul cromatic si purtam doua nuante care se potrivesc si care per ansamblu ofera tinutei un aspect frumos. 

Putem de altfel sa alegem doar una, doua sau trei piese in nuante pastelate si sa mergem pe culori neutre in alcatuirea restului tinutei. 

Eu am ales o rochie dintr-un material tare, cu o lungime midi si bretele subtiri pe care o gasiti AICI. E drept ca aveam un palton roz pudrat integrat in tinuta insa la cele peste 30 de grade care erau afara ieri in Cluj, imi era imposibil sa il tin pe mine :) Sa ne mai bucuram de toamna cu peste 30 de grade Celsius, zic.







Cateva tinute cu rochii asemanatoare pe care le puteti cumpara cu un singur click pe pozele din finalul postarii.





RECREATE MY OUTFIT:








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.