Pantofi cu sosete- DA sau BA?

5 comments




Outfit:

Embroidered Jacket// HERE
Top// Stradivarius
Skirt// H&M
Shoes// Zara
Bag// New Look 
Socks// similar HERE



 Te intrebai cum putem sa mai purtam inca pantofii ori sandalele preferate tinand cont ca temperaturile de afara sunt destul de scazute si mai mult de atat, variatiile de temperatura dintre dimineata si miezul zilei sunt considerabil diferite? Ei bine am gasit solutia! 

Sezonul acesta putem purta sandale cu sosete dar si pantofi cu sosete, botine, oxford shoes sau orice tip de incaltaminte preferati. 
Este adevarat ca ai nevoie de o doza considerabila de curaj si creativitate insa cu siguranta acest mix vestimentar te va ajuta sa obtii o tinuta diferita. 

 Dimineata este racoare asadar putem lua o pereche de sosete chiar daca purtam o tinuta usor mai eleganta sau feminina. Acestea trebuie sa se potriveasca cromatic si stilistic cu restul tinutei. Fie ca vorbim despre o pereche de sosete uni, fie ca vorbim despre sosetele cu print. 

 Eu am ales sa port o pereche de sosete albe cu detalii albastre care echilibreaza cromatic tinuta, albastru ce se regaseste si in broderia jachetei. 
Jacheta cu broderie este o piesa bijuterie si o gasiti si voi - AICI

Ce spuneti, putem salva tinutele noastre cu o pereche de sosete stylish?


 Inspiration










RECREATE MY OUTFIT:










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Chiar dragut...iar sosetelele adorabile!
    http://www.descude.com

    ReplyDelete
  2. Pentru prima tinuta prezentata, cred ca merge si cu, si fara. Iti sta superb in ambele circumstante. In rest, nu stiu, eu una prefer fara. Adica am incercat si cu sosete si nu pot sa afirm ca am atras prea multe complimente.

    ReplyDelete
  3. Interesantă Combinația cu sosetele. Ca sa raspund la întrebare cred ca tie ti se potriveste perfect Combinația de sosete cu pantofi. Imi place cum se vede. Eu sunt mai clasica ...

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. Foooarte indrazneata, exact! Dar imi plac sosetutele..cu marginile acelea girly albastre...hehe chiar dragute! Personal, nu ma vad purtand pantofi cu sosete..dar la tine, aceasta tinuta, se vede chiar bine! :)
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Da! Eu spun da pantofilor cu sosete! Si am purtat in aceasta toamna, cand a inceput sa se raceasca afara. Deja e prea frig, nu stiu daca mai am ocazia sa le mai port in acest an, iar daca nu, la primavara. :)))
    Acum cativa ani eram foarte reticenta la aceasta idee, dar intre timp mi-am schimbat parerea.
    Cum prefer sa le port eu? Sosete cu print, in combinatie cu sandale wedges (cu alte stiluri de pantofi n-am incercat pana acum). Si da, am primit complimente pentru ele!
    Anul acesta am incercat prima oara acest stil, si sunt incantata. Mi-am luat patru perechi de sosete cu model cu pisicute, foarte cute! :))) Eu prefer sosetele cu print cat mai vocal, si nu orice fel de sosete simple intr-o singura culoare, ca sa nu fie doar niste acoperitoare pentru picioare, ci sa faci un statement cu ele. Le-am purtat cu sandale nu doar pentru ca a venit toamna si diminetile sunt mai reci, dar si pentru ca acele sandale wedges cu care le-am combinat imi ranesc degetele de la picioare daca le port pe piciorul gol, asa ca am gasit o solutie perfecta si pentru aceasta problema.

    Sunt de acord ca ai nevoie de o anumita doza de curaj ca sa porti aceasta combinatie, but I am totally into it!

    Ma bucur sa mai gasesc pe cineva in blogosfera suficient de indrazneaza pentru a purta acest stil, bravo!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.