FERETO Paris - ingrediente naturale, matifiere si stare de bine pentru tenul meu

3 comments





Dimineti dulci si sarate, cappuccino cu multa spume si aer rece de dupa ploaie, Marti si multa treaba. Incerc sa fiu tot mai matinala si sper sa-mi reuseasca zilele urmatoare. Ma infofolesc rapid in halatul de baie roz pudrat si verific calendarul pentru a bifa tot ce mi-am propus pentru astazi. 

Dupa ce am verificat e-mailul, din pat evident, ma pregatesc sa inceapa ziua si cum sa inceapa altfel daca nu pregatirea tenului care trebuie mereu sa straluceasca, sa fie curat, sa radieze.Despre tenul meu mixt/gras v-am tot povestit, isi face mereu de cap asa ca trebuie sa-i vin de hac mai ales acum, in sezonul cald, cand ai impresia ca te topesti precum o inghetata si daca nu te-ar vedea nimeni ti-ai da un refresh cu cateva cuburi de gheata din frapiera.

Hidratarea tenului este foarte importanta dar ce ne facem cu cel gras, pe care trebuie sa il tinem sub control pentru ca machiajul sa arate impecabil chiar si la 30 de grade :)
De curand, am ales sa testez cateva produse nou aparute in domeniul produselor destinate ingrijirii tenului. 
Vorbesc despre brand-ul FERETO Paris care de curand si-a facut simtita prezenta si in Romania.


Ce inseamna FERETO ?

  " Am creat, impreuna cu echipele de dermatologi si cercetatori chimisti in laboratoarele din Franta, primul brand romanesc de dermocosmetice organice Fereto. O linie avansata de ingrijire faciala.
Sunt produse organice, care au
certificat bio de la Qualite France si care garanteaza respectul fata de mediu. Dermocosmeticele Fereto incetinesc degradarea pielii, hranind-o in profunzime cu ingrediente naturale de cea mai buna calitate! Bio este definitia frumusetii si a sanatatii.

  Produsele Fereto sunt concepute si create, asa cum am mentionat anterior, de cercetatorii chimisti din Franta. Ambalajele lor sunt realizate din material reciclat si biodegradabil, iar produsele nu sunt testate pe animale. Spre deosebire de cosmeticele traditionale, dermocosmeticele organice nu contin substante conservante clasice, care sunt nocive pentru organism.

In produsele Fereto, apa, ingredient de baza in cremele traditionale, pe care le gasim pe piata, este inlocuita cu extracte pretioase vegetale distilate, pe care le-am obtinut din plante provenite din culturi biologice, printr-un proces exclusiv, complex, de distilare, ce garanteaza o puritate absoluta."



Iubesc matifierea tenului si acum ma iubeste si ea pe mine! 
... 

Asta datorita Cremei Hydra MAT Botanical //  FERETO Organics pe care am inceput sa o folosesc si face minuni. 

Imi place 
  • faptul ca are o formula pe baza de ingrediente naturale care revigoreaza si ingrijeste tenul
  • textura - fluida si se absoare rapid in piele fara sa lase o textura grasa pe ten
  • mirosul - miroase foarte fresh, usor a menta as spune sau a limonada cu menta si gheata? :)
  • ambalajul -  elegant si usor de utilizat, dozeaza foarte bine produsul, unde mai pun ca sunt realizate din material reciclat si biodegradabil
  • isi face cu adevarat treaba - de dimineata pana spre seara tenul meu "nebun" ramane fresh si uniform.  





Pe langa fluidul matifiant mai puteti regasi si Hydra Sensitive, Hydra-Firming Eye Cream sau HydraMax Botanical.

Le gasiti pe toate in magazinul lor online - www.fereto.ro  si pe pagina oficiala de Facebook - FERETO Paris  unde puteti afla mai multe informatii despre fiecare produs in parte.

A testat cineva produsele FERETO? 




See ya on Instagram - @ sandrabendre





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. daca nu le primeai de pomana le mai laudai??chiar esti multumita de orice rahat care il primesti??ai spus ce iti place la produsele astea dar dc nu spui si ce nu-ti place?duci oamenii in eroare cu produsele tale capatate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Anonimule, da, crema despre care am scris o testez de mai bine de doua saptamni, zilnic, si aceasta este parerea mea!! Nu am scris despre restul produselor pe care nu le-am testat inca si nici nu le laud cum spui, este o parere sincera :) In timpul acesta nu am avut nicio reactie neplacuta ba dimpotriva, aveam cativa cosi care s-au vindecat mai repede decat de obicei. Care este eroarea in care te-am dus?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.