Rochia rosie ALYSSA | Laura Ciobanu

21 comments






 Ne trezim mereu cu minute bune inainte de ora prestabilita pentru a iesi din casa, de multe ori cu noaptea-n cap, si cu ochii aproape inchisi pornim aparatul de cafea si ne gandim de doua ori daca sa tragem sau nu draperiile pentru a lasa razele soarelui sa ne dea trezirea, sarutandu-ne fin pleoapele. 

O zi perfecta inseamna sa bei cafeaua preferata cu aroma de caramel pe terasa din spatele casei, sa razi cu cea mai buna prietena la telefon, sa porti pantofii preferati, sa iei micul dejun in pat in timp ce faci shopping online si ... mai mult, o zi perfecta inseamna sa visezi cu ochii deschisi, sa te bucuri de fiecare detaliu din viata ta. 

Si da, shopping-ul ne face ziua perfecta si mai ales atunci cand are la baza cuvinte cheie precum: fabuloasa, eleganta, feminina si glam. Toate acestea le-am regasit odata ce am deschis shop.lauraciobanu.ro  si m-am pierdut printre zecile de rochii cu parfum de designer, brodate cu dantela Chantilly, in culori vibrante sau mix de nude-negru... te-ndragostesti, si uiti cum zboara timpul. 

Iti e greu sa alegi rozul pudrat cu detalii fine in timp ce rochia neagra iti face subtil cu ochiul putin mai jos, pe pagina, si fara sa vrei turcoazul iti atrage privirea ducandu-te cu gandul la o nunta de vara, intr-un decor all white, o gradina boema cu mese rotunde din fier forjat si lumanari inalte. 

Dar rosu ... rosu m-a cucerit! Rochia rosie ALYSSA si-a ocupat locul de onoare in cosul de cumparaturi reusind sa marcheze inca o zi fericita in calendar.  



Soseste la mine mai repede decat ma asteptam, intr-o cutie alba, pudrata cu dragoste si talent de catre Laura Ciobanu, ambalata atent, cu o funda neagra ce tinea strans un mesaj : " Fabulous, Elegant, Amazing dresses... made with LOVE" .

E cu adevarat fabuloasa la fel ca si starea pe care mi-o transmite atunci cand o port! 

Pe tine care dintre creatiile Laurei Ciobanu te-ar face fericita?










Rochia care iti va face ziua perfecta e la un click distanta de tine 

sau pe pagina oficiala de Facebook




Pozele au fost efectuate intr-o locatie superba - Alex & George Boutique Hotel ***

Ii gasiti si pe pagina de Facebook - Alex & George Boutique Hotel ***

Multumim pentru gazduire!







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

21 comments:

  1. tu chiar crezi ca asta e dimineata perfecta ...?
    hellooooo! nu pentru toata lumea, nu toata lumea isi permite luxul in care traiesti tu ... !!!!!
    multi nici nu viseaza la mai mult decat o speranta ...
    trezeste-te la realitate Sandra !!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Dimineata perfecta din povestea mea de astazi asa arata! M-as bucura sa iti imaginezi si tu o dimineata perfecta, asa cum am facut eu, cu siguranta ti-ar aduce zambetul pe buze. Nu traiesc in lux si nici nu cred ca am spus asta vreodata. Iti doresc sa ai parte de o dimineata perfecta, asa cum inseamna ea pentru tine :)

      Delete
  2. Esti suuuuperba! Rochia iti vine de minune si e foarte frumoasa :*

    ReplyDelete
  3. this dress looks amazing and your hair is so beautiful you look stunning!!!


    Check out my blog now to see my review and collaboration with sammydress.com
    http://elogiosamislocuras.blogspot.com/2014/07/sammydresscom-review-collabortion.html

    ReplyDelete
  4. Eu am diminetile minunate ... tu esti cea care se lauda cu hainele de pe ea si unghiile ei si shopping ... altceva?

    ReplyDelete
  5. Eu am diminetile minunate ... tu esti cea care se lauda cu hainele de pe ea si unghiile ei si shopping ... altceva?

    ReplyDelete
  6. Buna, ai putea sa imi spui te rog pantofii care ii porti in aceste poze, unde pot sa ii gasesc?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pantofii sunt Zara dintr-o colectie mai veche , de acum aproape 2 ani. Din pacate nu stiu unde ii mai gasesti...

      Delete
  7. Doamne, cata invidie! macar de-ar fi invidie constructiva...daca Sandra are blog inseamna ca se lauda? Asta e pasiunea ei, face ceva ce ii place si ce place si altora, nu toate suntem frustrate ca ea arata bine sau ca are unghii frumoase si bani de shopping. Nu cred ca te tine ea in loc sa faci si tu acelasi lucru,nu? Daca diminetile tale ar fi cu adevarat frumoase nu ti-ai pierde timpul aruncandu-i Sandrei sageti otravitoare. Rochita e superba, o dulcica foc. Si pantofii sunt "to die for" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc draga Liza! Asa este! Dimineata perfecta arata pentru fiecare diferit, important este sa stim sa ne bucuram fiecare de momentele frumoase din viata noastra :) ma bucur ca iti place rochita, eu o ador!! te pup

      Delete
  8. astept un post sa se "laude" cu ce i-a ajutat pe altii ... sa le faca diminetile frumoase

    ReplyDelete
  9. Super rochia si e iti vine de minune...beautiful girl :D sandra,nu baga in seama toate prostiile,mi-e dor si mie de diminetile de leneveala si stat in dormitor la o coffe,old times,gata studentia :))

    ReplyDelete
  10. nu era pt voi ...

    ReplyDelete
  11. Sandra ... visatoare ... frumoasa ... increzatoare ... sexy ... dar cea care ti-a scris despre "laude" are dreptate ... ar fi interesant un post despre 'the choice of helpping others"

    ReplyDelete
  12. blogul e spatiul meu virtual unde impartasesc cu voi momente si povesti, povesti pe care de cele mai multe ori mi le imaginez si asta imi da o stare de bine. Fiecare este libera sa imi scrie ce simte, ce gandeste, sa imi ceara o parere, sa imparteasca povesti cu mine, sa imi ceara un sfat.In curand voi organiza o licitatie pentru un caz umanitar, m-as bucura sa va simt prezenta si acolo, la fel ca si aici :) va imbratisez !

    ReplyDelete
  13. daca dai detalii poate se va intampla si vom da o mana de ajutor ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.