Esentiale pentru vara - Apa Termala si Crema anticelulitica Resveratrox | Ivatherm

4 comments





Inca sunt in pat si in timp ce savurez un bol mare cu iaurt, musli, fructe si gem de zmeura, cu aceeasi pofta cu care as savura un cocktail exotic undeva tolanita intr-un hamac, imi imaginez vara perfecta. Picioare bronzate si catifelate, acoperite doar de un kimono inflorat lasand usor sa se vada costumul de baie cu print delicat,o carte buna "devorata" in vacanta pe care ai asteptat-o atat si o briza racoritoare pentru tenul precum "pufurile" Apei Thermale Ivatherm . 

Nu ma despart de ea cat e vara de lunga, o tin la frigider pentru a fi mereu rece si o aplic de cate ori imi amintesc. Pur si simplu o ador! Imi place senzatia revigoranta pe care o da tenului meu, imi place ca hidrateaza subtil, mai exact echilibreaza orice tip de ten iar eu o aplic si dupa machiaj, fie pentru a-l fixa, fie pentru reimprospatare. De asemenea, nu lipseste din geanta de plaja, asta pentru ca are efect calmant si antiiritant, bye bye piele inrosita dupa plaja!

Cine nu are inca in trusa de cosmetice o Apa Thermala cred ca este cea mai buna investitie mai ales in sezonul cald.




 ******

Resveratrox Forte Anti-cellulite 

Ne preocupa mereu frumusetea chipului, spargem pusculita de cate ori auzim ca se vorbeste despre un produs minune pentru tenul nostru dar cum ramane cu frumusetea si aspectul trupului ? 

Il iubim pentru ca (unele dintre noi ) am fost inzestrate cu picioare frumoase, talie de viespe sau brate sculptate, dar altele dintre noi ne iubim corpul pentru ca da roade in urma orele petrecute la sala insa pe langa asta, indiferent in care categorie ne-am afla, trebuie sa il ajutam si noi sa arate asa cum ne dorim.

Recunosc, am tras chiulul de la sala in ultima vreme iar corpul meu mi-a dat deja semnale: " Asa nu se mai poate, e timpul sa faci sport!"  Pe langa asta, il rasfat si eu cat de des pot iar aici ma ajuta Resveratrox Forte - Crema anticelulitica. 



Ce spun ei ...

 " Crema anticelulitica reduce stratul lipidic de pe coapse, fese si abdomen. Determina reducerea semnificativa a aspectului de "coaja de portocala" si remodelarea siluetei. Pielea devine neteda, ferma si elastica. Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilara. Nu este fotosensibil." 

Ce spun eu ... 

Imi place in primul rand pentru ca nu lasa acea pelicula lipicioasa precum alte creme si mai ales ca are un miros placut, fresh. Trebuie sa recunosc ca nu am folosit de doua ori pe zi, precum se recomanda a fi folosita dar am aplicat-o saptamanal de cel putin 3-4 ori printr-un masaj usor de cateva minute bune.  Hidrateaza foarte bine pielea lasand acea senzatie de piele catifelata. Aceasta devine cu adevarat mai ferma iar suprafata mai neteda.  Pentru rezultate optime este recomandat a se folosi de doua ori pe zi, in fiecare zi. 
Bineinteles, nu va inchipuiti ca va dati crema anticelulitica si dati fuga si va cumparati doi hamburgeri iar celulita dispare!  :))  

Frumusetea vine din interior si se vede la exterior! Asadar, hidratati-va! Multa apa , sport si o dieta echilibrata vor face echipa perfecta cu Crema Resveratrox Anti-celluite pe care acum o gasiti online la un pachet promotional de 1+1 CADOU .

P.S. Eu am varianta simpla dar care aceleasi efecte :) 

Voi cat de des spargeti pusculita pentru produsele destinate ingrijirii corpului ? 



Click & Shop 








Despre oferte si promotiile active puteti afla si pe pagina de Facebook Ivatherm - AICI



Have a lovely day!





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. hehe, resveratrox face o piele senzational de satinata. si acuma imi amintesc finetea ei!!!

    ReplyDelete
  2. Sandra, cat costa un ceai Arizona ? Multumesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. in auchan e 5 lei si ceva iar in benzinarii e vreo 8 lei si ceva :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.