UNTOLD Festival 2015 Cluj-Napoca - Experienta celor 4 zile memorabile

1 comment





 Stii momentul ala din an cand stai si dai click zeci de minute bune uitandu-te la poze cu tinute de la festivaluri din intreaga lume si primul gand e sa iti notezi in agenda:" - Neaparat trebuie sa ajung macar o data in viata la un festival super tare si sa port o tinuta ca si in pozele astea." Mi-am spus asta ultima data anul acesta cand selectam tinutele mele favorite de la Coachella.

Nu am fost niciodata din categoria celor care merg la concerte, festivaluri, care isi petrec weekendurile cu prietenii la cort intr-un varf de munte dar cu siguranta weekend-ul care tocmai a trecut a lasat amprenta asupra calendarului meu.

UNTOLD Festival si-a spus povestea timp de 4 zile la Cluj-Napoca iar eu am deschis paginile unei noi carti - O data-n viata trebuie sa ajungi la un festival memorabil! 
Agitatia din oras care a inceput inca de miercuri seara ma umplea cu energie si eram super nerabdatoare sa fie joi. Adorm cu gandul la ce tinute o sa port, la atmosfera pe care o vor face cei peste 150 de artisti care au urcat pe scena in cele 4 zile, la oamenii super entuziasmati care-si spun povestea la #Untold 

Eram nerabdatoare sa dansez, sa-i ascult pe ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman și Gramatik si nu numai, eram nerabdatoare sa-mi iau un frappe, sa stau pe iarba si pur si simplu sa privesc chipurile miilor de oameni veniti de pretutindeni. 

Si-acum sunt sigura ca te vei intreba daca mi-am schimbat parerea despre mersul la festivaluri?

Untold Festival a fost mult, dar mult, peste asteptarile mele de la o mare de peste 60.000 de mii de oameni pe care artistii, organizatorii, fotografii, pana si cei care iti zambeau cand cumparai un pahar de prosseco ori ceva dulce, au reusit sa transforme experienta intr-una  ME-MO-RA-BI-LA!

Ce m-a impresionat?

In primul rand am fost impresionata pana la piele de gaina de intreaga atmosfera, muzica, sunet, jocuri de lumini si intreaga vibratie Untold dar m-au impresionat si oamenii. Sincer ma asteptam sa vad cum multi arunca gunoaiele fix sub nasul lor, sa vad ca se imbrancesc si se iau la cearta pentru un loc...Cluj Arena :)) si spre surprinderea mea nu a fost asa. Am auzit de mai multe ori "Scuze" decat aud in mod obisnuit, am vazut oameni entuziasmati si civilizati- LIKE! 

 Ahhh cred ca cel mai mult, eu, am stat la coada vreo 7 minute pentru o cafea, in rest, LIKE pentru felul in care comerciantii si-au tratat clientii. 

Si-acum despre fashion? :))

Am vazut multa lume bine imbracata, am simtit cu adevarat spiritul de festival si cu siguranta si cei care au fost acolo. Dar da, am vazut si cateva " ASA NU!" tinuta pentru festival. Hai sa lasam tocurile, platformele, cerceii candelabru si ciorapii lycra acasa si sa ne luam bocancii, pantalonii scurti si accesoriile pline de personalitate si sa... dansam pana-n zori!

Ca tot veni vorba despre tinute, tu cu care votezi dintre tinutele purtate de mine? 

Si-acum va spun ca am fost prezenta in fiecare zi de festival si ca... abia astept #UNTOLD2016!

Sper ca anul viitor sa va intalnesc pe cat mai multe/multi dintre voi... oameni cool, care sunteti acum in spatele monitorului. 

See you next year... #UNTOLDfestival 

Pvestea #UNTOLD in detaliu o gasiti pe pagina oficiala de facebook: UNTOLD Festival
 
si pe site-ul oficial: www.untoldfestival.com


 Outfit:

Kimono// AICI
Rucsac// AICI 
Ghete// AICI
Top//Stradivarius
























Povestea #UNTOLD merge mai departe...





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Deci atmosfera de acolo a fost de-a dreptul geniala! Nici macar in 2000 de cuvinte nu pot descrie cat de fain a fost si sper sa se mai organizeze, poate chiar anual.. daca n-ar fi existat Tomorrowland si alte cateva festivale asemanatoare, as fi zis ca e cel mai bun din lume. Oricum, a fost o surpriza placuta si in cazul in care se va mai tine, sper sa se aduca mult mai multe alte nume mari. Nici macar nu exista grad de comparatie, nu poti spune ca se poate mai bine aici, a fost perfect!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.