GLAMOUR Street Fashion Show- Hai in echipa SandraB!

2 comments




 Hello fashionistas!

Am vesti bune pentru voi.Impreuna cu Revista GLAMOUR Romania va provoc sa intrati in cea mai GLAM cursa- GLAMOUR Street Fashion Show dar mai ales, va invit sa faceti parte din echipa mea- SandraBTeam 

Ce trebuie sa faci?

 Nimic mai simplu! Iată cei 5 pași pe care trebuie să îi urmezi:
  1. Daca iti place blogul SandraB.ro esti ca si inscrisa, esti in echipa mea! Ai voie să participi doar pe unul dintre bloguri. Participantele care se înscriu pe mai multe bloguri sunt automat descalificate.
  2. Îți alegi cea mai cool ținută pe care o deții, musai inspirată din selecția GLAMOUR a celor mai importante 10 trenduri ale sezonului toamnă-iarnă 2015/2016: le găsești pe toate aici.
  3. Îți faci o poză de streetstyle (în care să se vadă bine hainele și accesoriile) și un filmuleț de prezentare în care să ne povestești câte ceva despre tine și despre ținuta pe care o porți. Filmulețul poate fi făcut cu telefonul și nu trebuie să aibă mai mult de 60 de secunde.Nu te stresa prea tare cu filmuletul, vrem doar sa te cunoastem :)
  4. Trimiți poza și filmulețul, alături de nume, vârstă, ocupație și o scurtă descriere a ținutei pe care o porți pe e-mailul meu: contact@sandrab.ro
  5. Nu uita ca te poti inscrie pana pe 20 august 2015. 
Toatele fotografiile voastre vor aparea pe blogul meu dar si in Revista Glamour si pe site, unde vor putea fi votate de catre public. 

Asadar, nu mai sta pe ganduri, hai sa fim cea mai stylish echipa! 
Siiii, daca ai nevoie de sfaturi si tips-uri pentru tinuta pe care vrei sa o alegi, da-mi un mesaj pe facebook- AICI sau pe Instagram- @sandrabendre


 Iti las cateva fotografii cu inspiratie pentru tinuta ta, in care se regasesc unele dintre cele 10 trenduri toamna-iarna 2015/2016

1. Dungi bretone

Dungile se pare ca nu vor sa iasa din tendintele noului sezon toamna-iarna 2015/2016 asa ca iti este permis sa le porti in orice varianta doresti.



2. Atingeri de catifea 

Toamna aceasta cu siguranta piesele din catifea isi vor face loc in garderoba oricarei fashioniste. Incepe prin a achizitiona o rochie din catifea care sa iti vina perfect. Eu cu siguranta voi achizitiona un costum din catifea cu influente masculine.




3. Grafisme in alb si negru 

Daca esti fan alb-negru cu siguranta sezonul urmator iti este dedicat. Alege cele mai cool print-uri geometrice, dungi, linii, patratele si toate formele geometrice care-ti vin in minte si mixeaza-le intr-o tinuta monocroma.



4. Influente militare

Chiar daca "military items" de duce cu gandul la piesele kaki si cu print camuflaj, sezonul urmator ne trimite la nivelul urmator. Sacourile, rochiile sau paltoanele inspirate din uniformele imperiale sunt cele care vor alcatui look military din toamna-iarna 2015/2016. Albastre sau negre, piesele urmatorului sezon pot fi purtate atat in tinute stylish de zi, cat si in tinute cu note elegante, de seara.



5.Folk patchwork 

Cine mai e inca in spiritul festivalului? Vara aceasta a fost una plina, artisti din toate colturile lumii dar si iubitori ai muzicii au ajuns pe scenele de la Cluj, Bucuresti si alte orase din Romania, pentru cele mai cool festivaluri. 
Tinutele boho chic, cu note hippie au fost printre preferatele fashionistelor. 
Acest trend se pastreaza in tendinte si sezonul urmator, asa ca, reinventati piesele cu influente gipsy-hippie-boho in cele mai cool tinute.



6. Nuante pastelate

Credeai ca vara e spre final? Nici vorba! Dolce&Gabbana aduce aromele dulci ale veri pe podium. Pastelurile vor colora si urmatorul sezon asa ca, paltonul roz pudrat, fusta galben pai sau rochia bleu delicat iti vor incalzi zilele racoroase de toamna.




7. Rochii tricotate

E clar ca sezonul urmator trebuie sa investesti intr-o rochie tricotata! Din punctul meu de vedere e o piesa 2in1 care nu trebuie sa ne lipseasca in sezonul urmator. O poti purta ca atare, cu o pereche de bocanci si un rucsac, dar la fel de bine o poti purta peste o pereche de pantaloni de piele sau skinny jeans, cu o pereche de pantofi cu toc.




8. Anii '70 

Unul dintre trendurile mele preferate ale sezonul rece. Stilul boem, usor relaxat al anilor '70 isi pune amprenta in randul fashionistelor. Rochii si fuste din piele intoarsa, print-uri cu flori vintage, salopete evazate si jachete cu aer hippie sunt fara doar si poate cateva dintre item-urile care te vor scoate din anonimat.



9. Pantalonii evazati

Ultimele perechi de pantaloni in care am investit toti au fost evazati. Pur si simplu ii ador si asta din mai multe motive: alungesc si subtiaza optic silueta, pot fi purtati atat in tinute casual-chic de zi, cat si in tinute business, ideale pentru o zi la birou sau chiar la un eveniment, daca alegeti o pereche cu un print deosebit, metalizati sau chiar din catifea.







10. Franjuri 

O jacheta sau o capa cu franjuri este un must have in garderoba oricarei femei. Fie ca le porti mixate in look-uri cu influente western sau jazzy, acestea iti vor da un aer jucaus si stylish in acelasi timp. Nici fustele sau rochiile cu franjuri nu se lasa mai prejos. Alege sa investesti intr-o piesa cu franjuri. 





Acum tot ce va ramane de facut este sa alegeti trendul vostru preferat, sa creati tinuta si sa imi trimiteti poza pe contact@sandrab.ro


With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.