COWSHED - Rasfat pentru corp de pe InspiredBeauty.ro

Leave a Comment




Vara asta mi-e dor de... mare, de nisip si de serile cu luna plina dar niciuna dintre astea fara hidratare. Ador sa imi hidratez pielea si mai ales in timpul verii cand soarele, caldura si alti factori, isi pun amprenta asupra pielii noastre.

Trebuie sa recunosc ca ma cuceresc iremediabil produsele special create pentru ingrijirea corpului care au un miros aparte si care vin intr-un ambalaj delicios. Ma pregateam pentru plecarea la Sibiu cu ocazia FEERIC si ce nu trebuia sa-mi lipseasca din bagaj erau produsele de ingrijire pentru corp.

Dupa un search si cateva click-uri am ajuns sa citesc despre produsele COWSHED facute din ingrediente organice. E drept ca nu stiam mai nimic despre ele dar primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit la ingrediente si la notele principale - uleiuri esentiale de trandafir, patchouli si scortisoara, unt de shea si cacao.  Click, click si produsele au ajuns la mine prin curier, frumos ambalate si in siguranta.

Pe langa produsele COWSHED am mai gasit si unul dintre brand-urile mele preferate- SOAP&GLORY care are cele mai cool si delicioase produse, nu mai zic de ambalaj- lovely!  
NARS, Kiko, Toni&Guy sau Lily Lolo sunt doar cateva dintre brand-urile pe care le-am mai gasit pe site.

Am ales gama HORNY COW pentru ca are si lumanare ornamentala iar eu...iubesc lumanarile mai ales daca sunt si parfumate :)

Dupa 3 saptamani de utilizare zilnica pot spune ca:
  • produsele COWSHED fac exact ceea ce promit:hidrateaza in profunzime pielea 
  • au un miros aparte, diferit de orice alte produse pentru corp
  • mirosul persista pe piele chiar si dupa dus, in cazul gelului de dus si a lotiunii
  • Uleiul pentru corp miroase mult mai intens si hidrateaza foarte bine, eu il aplic pe pielea umeda exact dupa dus
  • Lotiunea de corp HORNY COW are o textura de lejera care se absoarbe rapid in piele ceea ce ma face sa o ador mai ales in zilele calduroase de vara 
  • Lumanarea ornamentala e cea mai parfumata lumanare pe care am avut-o, in cateva minute mirosul ei se simte in toata casa si e atat de relaxant.
Ce-mi place cel mai tare e faptul ca simt ca parfumul aparte al produselor ma reprezinta si e precum un parfum-semnatura, n-ai cum sa nu-l recunosti. E in acelasi timp si fresh si puternic, usor mentolat dar feminin si undeva pierduta o nota amaruie, delicioasa. 

Cu siguranta produsele Cowshed sunt ideale pentru a surprinde pe cineva drag cu ceva diferit dar si pentru a darui un cadou special. 

Apropo, a mai testat cineva produsele COWSHED? Sunt curioasa ce 'stare de spirit' este preferata voastra :)

Toate produsele sunt de pe www.inspiredbeauty.ro

Cam despre asta vorbesc.. Press PLAY and ENJOY! 






With love,

Sandra





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.