Cum purtam rochia-camasa alba

Leave a Comment





Outfit:

Dress// HERE
Gladiator sandals// HERE


Rochia-camasa este un must have in garderoba oricarei femei mai ales vara, cand tot ce ne dorim este sa purta, cat mai putine haine pe care aproape sa nu le simtim. Faptul ca are manecile scurte este un plus iar snurul din talie care te ajuta sa o ajustezi in functie de silueta ta o transfmora intr-o piesa ideala in garderoba. 

Cine nu are (inca) o pereche de sandale gladiator in garderoba? Sa-si cumpere! Vara aceasta, mai mult ca niciodata, sandalele gladiator au fost preferatele tuturor femeilor cand vine vorba de incaltaminte. Asta pentru ca le poti purta la absolut orice tinuta. Sandalele gladiator metalizate transforma orice tinuta banala intr-un cat se poate de stylish. 

Ahhh si daca vrei sa iti transformi rapid tinuta de zi intr-o tinuta de seara e musai sa iei cu tine Geanta Sandra Bendre 'Day&Night' pentru Kurtmann, accesoriul 2in1 care iti va salva si cea mai aglomerata zi. Cum? Simplu! Geanta ta de zi se va transforma intr-o clutch ideal pentru o tinuta mai pretentioasa, prin simpla detasare a lantului de umar. 

O gasesti cu TRANSPORT GRATUIT -  AICI 








With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.