Pregatirea tenului sensibil-cuperozic inainte de vacanta la ALLURE Clinique de Beauté

Leave a Comment




Salutare femei tinere si frumoase orice varsta ati avea! 

N-am povestit de multa vreme despre tenul nostru desi am primit multe mesaje din partea voastra despre tratamentele faciale pe care le folosesc, despre ce produse am in beauty case sau cum fac si ce fac pentru ca tenul meu sa radieze.

Ei bine, astazi este tocmai despre FRUMUSETEA si SANATATEA TENULUI. 
Dupa 4 zile si 4 nopti de festival tot ce-mi doream era sa imi rasfat tenul in primul rand renuntand la machiaj dar mai ales cu un masaj si un tratament de curatare in pronfunzime. Caldura, sebumul, praful, oboseala si toata agitatia din acele si-a pus amprenta si asupra tenului meu. Il simteam incarcat, porii erau vizibil dilatati si nu mai era deloc ferm. Va spun sincer ca nu sunt adepta tratamentelor cosmetice, nu am apelat la injectari si alte trucuri pentru un ten de portelan dar, este foarte adevarat ca am MARE GRIJA de el. 

Asadar, dupa 4 zile de party si inainte de vacanta, m-am lasat pe mainile specialistului pentru un tratament facial ca la carte. 

Zis si facut, am facut o programare la ALLURE Clinique de Beauté unde merg si pentru Epilarea Definitiva cu IPL. Noua locatie, aerisita si decorata in alb m-a cucerit. 

Timp de o ora si jumatate m-am lasat pe mainile specialistului sau mai bine spus, specialistei - Ana Armean

Totul a inceput cu analiza amanuntita a tenului, ceea ce mi se pare absolut esential inainte de stabilirea si inceperea oricarui tratament. Si ce sa vezi, mergem cu o "problema" si descoperim alta. Ii povestesc rapid Anei despre tenul meu care isi face uneori de cap si experientele prin care am trecut cu acesta iar ea imi spune: "- Stii, tenul tau este unul sensibil pentru ca putem observa aparitia cuperozei" iar rapsunsul meu: "- nu pot sa cred, iti dai seama ca eu habar nu aveam cum arata si nici nu observam firisoarele acelea rosii care se regasesc ici-colo pe ten" 

Apropo, se mai confrunta cineva cu aceasta problema- cuperoza? 

Da, este foarte adevarat ca nu ai cum sa le identifici si pui totul pe seama oboselii tenului, a produselor neadecvate ori a altor factori. In cazul meu, sunt aproape invizibile dar sunt si prin urmare tenul are nevoie de tratament special destinat acestei probleme.  

Tratamentul a inceput cu o curatare in profunzime, folosind exclusiv gama de produse CNC Cosmetics.   

MICRODERMABRAZIUNEA cu diamante este cea mai cool inovatie in domeniu. Tenul este curatat in profunzime, se indeparteaza stratul superficial de celule moarte, reduce vizibil porii dilatati dar si ridurile fine, ajuta la indepartarea petelor sau a cicatricelor, ofera stralucire si fermitate tenului dar cel mai important, pregateste tenul pentru urmatoarele etape de tratament.  Este o metoda de curatare non-invaziva si nedureroasa iar efectele sunt vizibile de la prima sedinta. 


 Dupa ce tenul a fost curatat este pregatit pentru urmatorul pas. In cazul meu am mers pe tratamentul special creat pentru tenul sensibil-cuperozic mixat cu Mezoterapie fara ace. 

Mezoterapia fara ace este fara doar si poate inovatia pentru un ten mai tanar.

Ce se intampla mai exact?

Cu ajutorul unei zone de tensiune create de impulsuri electrice rapide, mici canale de hidratare se deschid in piele pentru o fractiune de secunda. In acest fel, componente moleculare extrem de active, sunt transportate adanc in piele. Practic, cu ajutorul aparatului de mai jos produsul este impins in profunzimea pielii fara disconfort ajutand astfel tenul sa absoarba "tot ce e mai bun" din compozitia produselor. 

Nu doare, tenul nu se irita si nu are efecte negative asupra lui. 

Efectele sunt vizibile de la prima sedinta insa pentru rezultate maxime, specialistul va crea pentru tine un program special de ingrijire, in functie de nevoile tenului. 




Cum arata tenul meu dupa prima sedinta?

Radiaza! In primul rand porii sunt vizibili mai mici si mai curati iar tenl se simte odihnit si gata pentru vacanta :) 

Am ales sa impartasesc cu voi experienta mea dar mai ales punctul meu de vedere, sincer si fara perdea! 



Pe Ana Armean o gasiti la ALLURE Clinique de Beauté

Pentru informatii despre preturi si tratamente: 
 

Str. Petofi Sandor (fosta Tutunului), nr.11
Cluj-Napoca
tel: 0754 458 985



With love,

Sandra 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.