Salopeta cu flori sau Rochia basic gri?

1 comment





 Outfit:

Jumpsuits// HERE 
Gladiator sandals// HERE 
Earrings// HERE


In vacanta unde temperaturile ajung rapid la 40 de grade, tot ce se ascunde in bagajul tau sunt tinute lejere dar in acelasi timp feminine si stylish. 
Salopeta inflorata cu pantaloni scurti este piesa ideala care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj. Datorita faptului ca este cu pantaloni scurti o transforma intr-o piesa vestimentara super confortabila. Am ales sa o port cu sandale gladiator, pentru ca nu mi-am pus cu mine nici macar o pereche de sandale cu toc, stiam ca nu le voi purta, era mult prea cald. Astfel, pentru una din seri, salopeta cu flori a fost alegerea ideala. 

Daca esti fan rochii dar vrei totusi o tinuta lejera, e clar ca trebuie sa ajunga in garderoba ta rochia basic gri. Eu am ales sa o port in varianta casual-sport pentru o seara in care am iesit cu bicicletele (electrice :))) ) 

Dintr-un material lejer si cu un design cool, a fost cea mai buna alegere atunci cand am pus-o in bagaj, ajunsa inainte cu vreo 2 ore de plecare. E la reducere si o puteti cumpara cu DOAR 9.9$ si cu transport gratuit de AICI

Tu ce ai alege? Salopeta cu flori sau rochia gri?


SHOP my outfit








Outfit:

Dress//  ON SALE - only 9.9$  -  HERE
Bag// New Look
Shoes// local store in Paris
Sunglasses// romwe






SHOP my outfit









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.