Epilarea Definitiva cu IPL pe timp de vara si cum ne protejam pielea in vacanta

Leave a Comment





Vacanta s-a terminat, aproape ca si vara iar pielea noastra ne da verdictul. Daca nu am avut grija de ea pe timpul verii, cu siguranta acum putem observa ca razele soarelui si-au pus amprenta asupra aspectului tenului nostru.
 Eu sunt unul dintre cazurile speciale care trebuie sa acorde si mai multa atentie protectiei solare deoarece dupa cum stiti sunt in proces de Epilare Definitiva cu IPL asa ca sigur va intrebati, ce am si ce nu am voie sa fac, mai ales vara. 

Da, e foarte adevarat ca nu ai voie sa stai la soare atunci cand alegi sa urmezi sedintele de epilare cu IPL, daaar nu inseamna cu nu ai voie sa stai toata vara la soare, sa ne-ntelegem :)

Ultima data am fost la ALLURE Clinique de Beauté inainte cu o saptamana si ceva de a merge in vacanta.  Stii care-i partea cea mai tare? La axila nu mi-a mai crescut deloc par, suna prea cool nu? 

Cam asa sta treaba cu procesul de epilare cu IPL. Prima parte, cea cu racirea, mi se pare cea mai inovativa chestie, practic acest proces de racire a zonei face ca tu sa nu resimti aproape deloc durerea. 


Dar pana una alta nu uita ca atunci cand urmezi sedintele de epilare definitiva cu IPL ai nevoie de protectie solara 50+. Practic aplici o crema cu SPF mare, cat mai mare, si nu ai nicio treaba. Evident ca nu te expui la soare la orele amiezii cand ai toate sansele sa te prajesti precum un rac:)

Eu am aplicat o SUNLIGHT - Crema de fata hidratanta cu SPF 50+ de la IVATHERM atat pe fata, cat si pe zonele "epilate", adica axila si inghinal, bineinteles, cat se vede :))  Apa Termala a fost nelipsita din geanta de plaja si o aplicam de cate ori simteam nevoia sa ma racoresc.



Atat crema de fata cat si Apa Termala au venit in KIT-ul de vacanta pe care l-am gasit la un super pret in magazinul online - AICI




Mai multe informatii despre Epilarea Definitiva cu IPL si despre promotiile active gasiti pe pagina oficiala de Facebook - ALLURE Clinique de Beauté

Str. Petofi Sandor (fosta Tutunului), nr.11
Cluj-Napoca
tel: 0754 458 985




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.