FASHIONALITY - exercitiu de stil - editia a doua

1 comment
 

     Hello ladies, ce mai faceti? Mai sunt exact 7 zile pana la a doua editie FASHIONALITY - exercitiu de stil. 

Ce spun organizatorii despre aceasta intalnire intre fete:

    "Fashionality si-a propus sa darame „peretele  digital”, sa transforme cuvantul scris in dialog si sa aduca comunitatea online de fashion&lifestyle  in offline, oferind un prilej cititoarelor de a aborda direct si deschis temele pe care le intereseaza indiferent de personalitate, varsta, job sau preferinte vestimentare.

        Bloggerii Alina Ceusan (alinaceusan.wordpress.com) ,Ioana Chisiu (fashionspot.ro)

Sandra Bendre (SandraB.ro) Sigina Pop (sigina.ro)  si Madalina Merca (indiechase.com)
aflati in postura de speakeri,  vor trata temele de discutie interactiv si dinamic accentul punandu-se pe un dialog cu participantii.

     Acestea vor atinge subiecte precum: Cum sa ne atingem potentialul vizual-  sa ne schimbam stilul de viata in unul sanatos atat interior cat si exterior; Exprimam vizuala creativa indiferent de domeniul de activitate; Cum sa ne pastram feminitatea si sa o cultivam din postura de mama, sotii sau prietene; “Behind the scene” dincolo de mirajul online-ului; Exercitii de accesorizare si multe altele.

      Calina Langa ne va vorbi din perspectiva unui designer despre cum putem sa ne gasim “muza” in procesul de exprimare vizuala.

     Gabriela Popescu (Oriflame Romania) ne propune un exercitiu creativ de makeup: cat de simplu putem transforma un machiaj de zi intr-unul de “red carpet” iar cei de la  Boudoir Studio Prive ne vor demonstra live cum putem obtine instant look-uri inedite rapid si la indemana oricui.

    Evenimentul va culmina cu o tombola cu 6 premii oferite de catre partenerii evenimentului si anume: outfit KANAO, tinuta MATHILDE, creatie Calina Langa, premii Pink Diamond, abonament  Gimmy,  Oriflame Grand Prize.  " 




    Biletele in valoare de 35 de lei ( se pot achizitiona in avans la Vertigo Café, Piata Unirii nr 9), au inclus in pretul acestora warm drink, candy bar, light buffet, abonamente pe o saptamana la Gimmy si Oriflame Goody Bag pentru fiecare dintre participantii nostri.





     Vom vorbi despre piesele de baza din garderoba fiecareia dintre noi- ce nu trebuie sa ne lipseasca, cum le purtam si cat de important este ca in fiecare garderoba sa existe aceste piese. Accesorizarea tinutei este nota de originalitate si ne pune la treaba imaginatia si amprenta personala.

     Fiecare eveniment dupa cum stim cere un anumit dress code pe care implicit il respectam chiar daca pe invitatia pe care am primit-o nu este specificat.





      Povestim despre accesorii si puterea lor de a schimba tinuta si de a ne face speciale. Ne vom juca cu diferite accesorii si veti fi chiar voi cele care aleg accesoriile pentru diferite tinute :)






   Asadar dragele mele imi doresc foarte tare sa va cunosc pe cat mai multe dintre voi, sa stam la povesti despre moda si frumos :) 

       Ne vedem Sambata- 30 noiembrie incepand cu ora 16.00 la


Cei de la Romwe ne surprind mereu la fel ca si de data aceasta :)

Va puteti bucura de un cupon special de reducere daca folositi codul : caroline$3

Mai aveti timp pana in 26 noiembrie sa gasiti cele mai dragute articole la super preturi. 

Aflati mai multe AICI






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Can't wait to see u there :)

    http://anamariaben.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.