Gala Avanpremiere '13

7 comments
 

       Luni noaptea... trecut de ora 02.00 completam bagajul, ba un clutch, ba cateva accesorii de care aveam nevoie pentru seara de marti- Gala Avanpremiere '13 la Bucuresti. Marti dimineata am pornit spre Bucuresti impreuna cu Ioana si Alina pentru ca am decis sa nu mai lipsim si anul acesta de la Gala. Zis si facut! Marti dimineata eram in drum spre Bucuresti :)

       Dupa o scurta oprire la Sibiu care s-a transformat intr-o sedere de vreo 3 ore la o cafea si cateva povesti cu echipa M Calendar ne-am continuat drumul fiind contra cronometru de-a dreptul :)) 


    Ne intampina traficul infernal la intrarea in Bucuresti si ta-daaahh...una peste alta ne-am amintit ca era si meciul Romania-Grecia...asadar era de inteles de ce mai mult stam pe loc decat sa inaintam. Se apropia de ora 20.00 si noi abia am ajuns la hotel, ehhh si asta dupa cateva peripetii.

     Camera de hotel devine neincapatoare in cateva minunte dupa ce am inceput sa ne despachetam grabite bagajele, patul era plin de coliere, clutch-uri, rujuri si cercei cu pietre stralucitoare, pantofii cu toc asteptau cuminti sa fie incaltati..." fetelor, avem doar 30 de minute sa fim gata" se auzea la un moment dat din baie. 
     
       Yaaaay in scurt timp am fost gata si - la Gala cu noi! Muzica vibra impreuna cu detaliile metalice, rosu aprins, auriu si culori tari care apareau pe podium definind cele mai noi colectii ale celor 9 designeri romani prezenti la Gala. 
     
Cristina Bizu- "Cookies"


Alina Morar- "Spirit Solidar"



Traskin- " Traskintropica" 


Carmen Secareanu- "Colectie de vara 2014"

Ioana Ciolacu- "Paradox"



Cristian Samfira- "Culture"

Florina Ivascu- " Spring Outewear"

Simona Semen- " Seashore Diary Spring Summer"



Natalia Vasiliev- "Parisul Boem"



    Nu am cum sa ma decid asupra unor piese preferate pentru ca asta ar insemna sa am un top cu cel putin 5 creatii pe locul I :)  Am selectat pentru voi cateva care mi-au facut si mie cu ochiul, superbe!

Si acum... sa socializam! 

    M-am bucurat sa va intalnesc dragele mele: Oana Zidaru, Cristina Pasca, Anabela Vidican si Manuela Lupascu. M-am bucurat de altfel sa reintalnesc fete minunate, bloggeri si ele, pe care am avut ocazia sa le cunosc in alte imprejurari. 



Eu am purtat:

SacouAici
Top/ Bershka
Pantaloni/ Zara
Pantofi/ Zara
Clutch/ Meli Melo 





Seara s-a terminat frumos cu o plimbare in centrul vechi si o cana de vin fiert cu scortisoara si mar dar si multe povesti si voie buna.

    Dupa un mic dejun delicios, cateva strazi cu sens unic si astepari sa se schimbe culoarea semaforului in  verde am ajuns la Wardrobe B unde ne-au intampinat oameni minunati, un showroom all white si piese delicate cu perle, piele de piton sau lana naturala.


     O portie de paste delicioase la Jackie O , creatii frumoase la showroom-ul Sweet Paprika si pupici de ramas bun sunt clipe care ne spun ca este timpul sa ne indreptam spre Cluj, era deja intuneric si da, planul nostru sa pornim devreme nu a iesit si asta pentru ca timpul trece atat de repede atunci cand esti inconjurat de oameni frumosi! 






    Au fost doua zile pline, au trecut atat de repede!! In drum spre Cluj le spuneam fetelor ca aveam impresia ca am stat o saptamana la Bucuresti si asta pentru ca am fost mereu pe fuga de ici-colo.
Au fost doua zile minunate si vreau sa repetam curand experienta :) 


Mai multe poze gasiti pe pagina de Facebook-Sandra's Fashion Corner si pe Instagram- sandrabendre

Sa aveti o zi de vineri cu mult soare! 













SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. cred si eu ca a trecut super repede :)

    ReplyDelete
  2. ce colectii superbe! :) foarte frumos post-ul, Sandra! Aratati toate divin !

    ReplyDelete
  3. Super post, chiar il asteptam. Ai aratat foarte bine, like always ;) Kisses

    http://anamariaben.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. nu strică o călătorie inspirațională spre capitală! mortală jacheta pe care ai purtat-o!

    ReplyDelete
  5. buna Sandra, sacoul tau negru incarcat de perle este supeeeeeeeeeeeeeeerb.

    spune-mi, te rog, esti multumita de calitatea lui? si ce marime ti-ai comandat tu?

    merci mult!
    ma gandesc sa mi fac un cadou prematur de Craciun:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello darling, al meu este marimea M si raportul calitate-pret e foarte bun :) arata foarte bine

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.