Despre lentilele de contact si cum ne usureaza ele viata

10 comments
Contact LENSES 


     Au cazut si primii fulgi de zapada si parca imi amintesc cum mi se lipeau mai zilele trecute de lentilele ochelarilor si trebuia sa fiu mereu cu laveta in buzunar sa ii sterg. 

     Ehhh si cand zic mai zilele trecute ma refer la acu' 2-3 ani pentru ca de atunci folosesc lentile de contact pentru vedere, nu pentru culoare cum ar crede multa lume si buh-bye ochelari aburiti iarna sau stropi de ploaie care parca abia asteptau sa se lipeasca de lentile :) 

     Asadar, zis si facut! Am fost la control, am gasit lentilele potrivite pentru ochii mei, miopie si astigmatism si am asteptat cu nerabdare sa le port. 


        Pentru prima data am ales Air Optix for Astigmatism- Ciba Vision si foloseam solutia Renu de la Bauch & Lomb.  Mi-au placut din prima clipa pentru ca se pliaza perfect pe globul ocular, sunt foarte fine si moi.
      Perioada de inlocuire este de  30 de zile iar intr-o cutie sunt 6 lentile, 3 lentile pentru fiecare ochi. Asta inseamna ca aveti asigurate lentile pentru 90 de zile :) 

       

    Luna trecuta, ma pregateam sa dau o noua comanda pentru un set de lentile deoarece urma sa le expire durata de viata celor pe care le mai aveam si am zis- hai sa incerc si altceva! 

    Cautand pareri si review-uri am descoperit Acuvue Oasys for Astigmatism- Johnson & Johnson.
Am decis sa comand aceste lentile pentru ca eram curioasa, nu mai incercasem altceva si am zis sa le dau o sansa. 
      Pentru ca eu am dioptrii diferite la ambii ochi a trebuit sa astept putin mai mult comanda, eram nerabdatoare insa.... a meritat asteptarea! 

       Acuvue Oasys for Astigmatism au cel mai ridicat grad de protectie impotriva radiatilor UV dintre lentilele de contact torice ( 96,1% impotriva UVA si 100% impotriva UVB) 

Lentilele de contact torice ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM sunt realizate prin tehnologia patentata HYDRACLEAR Plus care incorporeaza agentul de hidratare intern in materialul siliconic pentru a crea senzatia de moale si matasos.


     Ei bine, pe mine m-au convins din prima clipa! Spre deosebire de Air Optix acestea sunt mai subtiri, mai fine si mai flexibile si ofera o hidratare mai buna datorita complexului HYDRACLEAR Plus. 

    Perioada de inlocuire este de 2 saptamani iar o cutie contine 6 lentile. Am schimbat si solutia alegand de data aceasta Biotrue- Bauch & Lomb. 


Biotrue- Bauch & Lomb este unica solutie multifunctionala ce combina 3 elemente de origine bio: 
  • contine un lubrifiant ce se regaseste natural si in ochii tai
  • este biocompatibil cu ph-ul lacrimilor sanatoase
  • mentine active anumite proteine benefice din lacrimile tale 


De ce sa alegeti sa purtati lentile de contact?

Pentru sunt foarte comode atunci cand faceti sport, puteti merge la ski, puteti inota sau pur si simplu va puteti bucura de mersul la piscina fara sa aveti grija ochelarilor. Sau mediul, job-ul pe care il aveti este de asa natura incat ochelarii va incomodeaza sau va solicita o atentie sporita atunci cand desfasurati anumite activitati. 

Va invit sa vizionati un video despre cum aplicam si indepartam lentilele de contact :)



Eu am cumparat lentilele online iar daca sunteti si voi purtatoare de lentile va invit cu drag sa imi povestiti ce purtati, ce experiente ati avut si care sunt lentilele voastre preferate :) 

P.S. Ca tot se apropie Black Friday si toata lumea vaneaza promotii am si eu o veste buna- ochelarii de soare Polaroid vor intra la reduceri incepand cu 12% pana la 35 % doar pe 29 noiembrie.

Aflati mai multe pe Videt.ro.

Nu uitati sa va protejati ochii de radiatii si pe timpul sezonului rece!




Pentru ca se apropie weekend-ul am sa revin cu update-uri despre evenimentele de weekend din Cluj!



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. si eu folosesc lentile. Cu toate ca imi place sa folosesc ochelarii de vedere,dar lentilele iti "usureaza viata" :)))


    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  2. si eu as alege lentile de contac daca as avea probleme de vedere.Mi se par mult mai comode si nu trebuie sa le porti de grija ca la ochelari, nu ai cum sa le uiti sau sa le scapi pe jos.;)

    ReplyDelete
  3. Tot de la Air Optix este si optiunea cu lentile de contact de unica folosinta, adica le arunci in fiecare zi, astfel nu mai e nevoie sa le pastrezi, nu mai ai nevoie de lichid. Eu am miopie nu stiu daca pentru alte afectiuni exista aceasta posibilitate dar zic ca merita cautat. Pretul nu difera foarte mult fata de setul cu inlocuire la 30 de zile.

    ReplyDelete
  4. Clar lentilele de contact ne usureaza viata:)Eu folosesc Air Optix aqua pentru miopie de aproape 3 ani si sunt foarte multumita .Alte firme inca n-am incercat..Tu iti faci comanda de pe Videt?in ultima vreme si eu de la ei am comandat si sunt foarte ok.

    ReplyDelete
  5. Fetelor aveti mare dreptate, lentilele ne usureaza viata !! :)
    Eu am -5,75 si -6 deci va puteti imagina ca ma lovesc de toti peretii fara lentile sau ochelari :)))))

    Minredina- da, le comand de pe videt :)

    ReplyDelete
  6. nu am nevoie de ochelari dar vreau sa incerc niste lentile colorate, mi-e frica totusi cum au sa se vada pe ochii mei negri :(
    pupici

    ReplyDelete
  7. E bine de stiut. Eu folosesc lentile de la Zeiss, si in principiu sunt multumita. Eu stiam ca nu e ok sa porti lentile la piscina, si imi era greu fara ca nu vedeam nimic;))) dar merci de pont. voi tine minte;)

    ReplyDelete
  8. cam cat timp ai asteptat dupa ele? Si eu am astigmatism miopic si dioptrii diferite :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aproximativ 2-3 saptamani. Depinde de ce dioptrii ai :)

      Delete
    2. Merci tare mult de raspuns! te pup :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.