EXES- un nou magazin in Cluj-Napoca

3 comments





     Hello ladieeees, s-a lasat asteptata aceasta postare pentru ca eu astazi am venit la Oradea pentru a-mi petrece weekendul acasa, asa ca am fost in trafic :) 

    Zilele trecute am dat o fuga cu Ioana pana la cel mai nou magazin de tip outlet din Cluj- EXES. Vanatoare de noi articole pentru garderoba noastra, ocazie perfecta pentru a ne pune imaginatia la treaba :) 

   Eh da, recunosc, imi doream un magazin unde sa gasesc brand-uri precum Asos, Tally Weijl, Massimo Duty, Zara, Stradivarius si nu numai, uite ca l-am gasit zilele trecute. 





    Mi-a placut la nebunie vesta army River Island cu detalii din margele colarate aplicate pe buzunarul lateral peste care am purtat un cardigan tricotat in nuante de bej, maro si gri. 



    Aceasta tinuta o gasiti in doua variante- cu geaca din piele neagra si cu paltonul cu maneci din piele. Voi ce ati alege? 



       Ce-mi place cel mai tare? Diversitatea! Am gasit rochii Asos, Stradivarius, Bershka, fuste si pantaloni dar si camasi, paltone si bluze in toate culorile.

      Mi-a fost foaaarte greu sa ma opresc la o singura tinuta asa ca am probat o gramada de articole si nici nu mi-am dat seama cum au iesit aceste tinute- super chic, lejere si cu piese in tentinte.






      Si pentru indiferent ce tinuta alegeti accesoriile fac diferenta la Exes am gasit de la clutch-uri, coliere maxi, bratari si cercei, pana la esarfe, caciuli dar si pantofi pe toate gusturile.



    Eu cu siguranta am sa trec mai des pe acolo pentru ca stiti si voi- trebuie sa avem rabdare si sa cautam bine pentru a descoperi adevarate comori vestimentare.

    Asa ca dati si voi o fuga pe la magazin pe strada Memorandumului nr.26 dar  daca vreti sa fiti la curent cu noutatile ii gasiti si pe Facebook- AICI


Si pentru a va face o idee va spun ca eu si Ioana purtam tinute alese exclusiv din magazinul EXES :) 

Va doresc un weekend minunat! Al meu cu siguranta va fi pentru ca sunt acasa la Oradea :) 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Imi place foarte mult tinuta ta cu camasa galbena,e o pata de culoare ! :)

    ReplyDelete
  2. Imi plac lucrusoarele lor.
    Par si calitative.
    :P

    ReplyDelete
  3. interesant concept! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.