O lenjerie frumoasa- un plus de feminitate

1 comment



          Tendintele pentru lenjeria intima sunt in stransa legatura cu cele din fashion. In ultimele sezoane, lenjeria a fost scoasa la vedere de catre designeri in outfituri cu linie retro, glam rock sau boho-chic. 

        Trebuie sa fim frumoase pentru noi in primul rand, sa fim noi si sa ne simtim bine cu ceea ce purtam fie ca vorbim despre rochia rosie  cu spatele gol, fie ca vorbim despre lenjeria din dantela neagra care chiar daca nu se vede ne face sa ne simtim bine, ne ofera un plus de feminitate. 

Daca va place negrul puteti alege una dintre aceste rochite de pe rochiisexy.com

      Atunci cand vorbim despre culoarea sau modelul lenjeriei exista oarecare reguli. De exemplu culoarea parului  poate influenta intr-o oarecare masura alegerea lenjeriei.

     Femeile blonde pot opta pentru culori pastel, femeile roscate vor arata foarte bine in culori de verde smarald sau albastru iar cele brunete pot opta pentru culori puternice dar si pentru nuante neutre.
Un lucru este cert, negrul este perfect pentru oricine si nu trebuie sa lipseasca din garderoba!

     Cand vine vorba de design si texturi avem de unde alege! Puteti alege lenjeriile de tip baby doll care ascund  talia dar pun in evidenta decolteul si linia gatului.
   


Cum poti sa pacalesti natura si sa-ti ascunzi eventualele defecte?


  • Corsetul - Defineste orice tip de talie.
  • Chilotelul brazilian - Acopera doar jumatate de fesa si avantajeaza orice conformatie.
  • Burtiera - E foarte important sa se termine exact sub sani, si poate fi tip body sau cu pantalonas.
  • O cupa mai mare a sutienului - Umple-o cu buretei de silicon, astfel imbunatatindu-ti vizibil imaginea din profil.

  
      Corsetele ofera acel farmec aparte imaginii femeii, feminitate si eleganta dar o fac sa fie sexy si senzuala in acelasi timp. Este una dintre cele mai controversate piese de la inceputuri, cand era faimos pentru rigiditatea sa, si pana in prezent cand este un accent al senzualitatii. 

      Fie ca iti alegi un corset lung sau unul care porneste chiar de sub sani, nu vei da gres! Este momentul sa iti imbogatesti garderoba :)


Stiati ca...

Statisticile arata ca opt din zece femei detin cel putin un set de lenjerie de lux pe care il poarta la diferite ocazii.


NEWS NEWS NEWS ! 


Romwe “Rose D” flash sale, only 24 hours!
$19.99 only, with original price $39.99, on 26th November!
500 pieces, but size M is only 200 pieces!
4507 customers have already added “Rose D” to their shopping bag, so adding it into your shopping bag in advance, and then you can pay directly when it begins just in case it's sold out.
24 hours only!
Don’t miss, girls!!!
Click -- HERE

Ce poate fi mai frumos decat sa ne cumparam unul dintre cele mai vandute topuri la un super pret- redus de la 39.99$ la 19.99$, timp de 24 de ore! 

Fiecare dintre voi dragele mele va puteti bucura de inca o reducere de 10% utilizand codul: 10%offrosed

Click-- AICI






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.