Weekend perfect la Sibiu - M Calendar - Fashion Icons Tribute

11 comments
 


     Weekend feeric la Sibiu! Vineri seara am ajuns la Sibiu impreuna cu Ioana si Madalina dupa un drum cu peripetii, zambete si nerabdare sa ajungem. 

      Am impartit aceeasi camera... stiam ca va fi un weekend nebun :) Pantofi, haine si accesorii cat vedeai cu ochii.... insa camera de la Pensiunea Daniel a fost perfecta, mai era loc de cateva geamantane umplute pana la refuz cu fuste din pene, topuri sau rochii cu detalii glam si cateva cutii pline cu accesorii. 

      Ne-a intampinat Mitichi - omul din spatele intregului proiect M Calendar! Fotograf, producator, de fapt e multitalentat asa cum ne-a demonstrat si intr-una din seri la cina, plin de idei si cu mult umor.

       Pline de entuziasm, ne bucuram de cele 15 minute pe care le aveam sa ne pregatim pentru cina. Ne-am intalnit toata gasca la Pardon Cafe & Bistro sa punem tara la cale! Vopsit blond, bucle retro sau cocuri, buze rosii sau smokey eyes... erau cuvinte care zburau dintr-un capat in celalalt al mesei pentru ca sambata avea sa fie o zi plina! 



    Dupa cina ne-am indreptat spre The Box- seara a inceput frumos cu povesti despre blogging, hairstyle si fashion si s-a terminat aproape-n zori in Cotton club unde am dansat cat ne-au tinut picioarele si nu, nu mai vroiam sa plecam dar ne astepta o zi plina :) 


   Sambata a fost o zi plina dar frumoasa, traita intens!:)) Soso de la Salon Excentric s-a ocupat de parul meu... si da, Madonna e blonda dar stim cu totii ca a avut si perioade cand avea si alta culoare la par. Soso & Mitichi- stiu ca va doreati sa ma vedeti blonda dar a iesit totul atat de bine incat nici nu mai conta culoarea :))) 

     Roxy Armeana- makeup artist, a avut grija ca buzele rosii sa iasa perfect iar ochii frumos conturati de un smokey eyes- ce mai, hai la pozat!! 



 Ca tot ne-am distrat cu machiajul si cu parul acum hai la treaba!! 




    Dupa cele mai frumoase cadre, o vreme superba de care ne-am bucurat la Sibiu am luat  cina cu toata gasca- la Restaurant Max. O seara speciala cu acorduri de chitara intr-un decor superb, vitrinele din sticla, pianul si lumanarile indulcesc atmosfera. Un pahar de vin alb, somon cu sos de piper si un desert delicios printre povesti si planuri pentru duminica.

    Am traversat Piata Mare si ne-am indreptat spre Oldies Pub! Yaaaaayyy party again si ne placeee! :) 


       Duminica a trecut atat de repede... si parca as fi vrut sa fie vineri seara iar! :) 

    Dupa un weekend nebun, feeric, plin de momente palpitante, memorabile, am cules si roadele- 18 shooting-uri in 2 zile, am avut placerea sa o revad pe Alina Ceusan si pe Manuela Lupascu o super tipa pe care am intalnit-o prima data la Digital Divas si sa o cunosc pe Gabriela Atanasov- frumoasa si talentata nu doar la design ci si la muzica :) 

   Cam asa sta treaba: 


M Calendar 2014 - Fashion Icons Tribute

" Șase dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion & style din România au participat la prima sesiune de shooting-uri pentru ediția 2014 a M Calendar, cel mai longeviv calendar de modă din țară.



    După Circoteque, Natural Beauties of Romania sau Sibiu Baroque, cea de-a șasea ediție a M Calendar, produs de Mitichi, va apărea sub tema Fashion Icons Tribute. Șase dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din țară au participat, pentru două zile, la shootingurile acestei ediții, întruchipând femei puternice din lumea frumuseții și a stilului. 

    Alina Ceușan, Gabriela Atanasov, Mădălina Merca, Sandra Bendre, Ioana Chișiu și Manuela Lupașcu le-au întrupat pe Audrey Hepburn, Madonna, Dita von Teese, Brigitte Bardot, Heidi Klum și Sarah Jessica Parker. 

     Rând pe rând, Sibiul s-a transformat prin fotografii în Paris, Londra, New York sau Milano, orașe celebre ce le-au găzduit de-a lungul timpului pe cele mai frumoase femei din lume.Cred că românii, în general, au un mare potențial în ceea ce privește moda, dar suntem în perioada în care ne educăm și ne perfecționăm stilul. Fashion Icon-urile și bloggerițele de modă sunt, împreună, exemple de stil pentru toți și de aceea am cooptat în același proiect imaginile divelor trecutului cu exponentele viitorului. Fashion Icon-urile sunt modele eterne de stil iar proiectul a ajuns la maturitatea necesară încât să le putem aduce un tribut”, spune Mitichi, producătorul M Calendar. " 

    Si ca sa va faceti o idee va invit sa vizionati teaserul:  AICI







    Iubesc Sibiul !!! Ador strazile inguste pavate cu piatra, arhitectura si povestile care-l fac sa fie atat de frumos.

    Creatiile designerilor Anca și Silvia Negulescu, Anca Stănilă, Sweet Paprika și Rozalia Bot  au completat povestea cu cele mai originale si frumoase creatii. 


O superba rochie creatie  Rozalia Bot.


Green touch by Anca si Silvia Negulescu.

    Fara doar si poate M calendar by Mitichi va fi peste asteptarile noastre si asta datorita intregii echipe care a lucrat cu profesionalism, pasiune si mult umor. Eu sunt nerabdatoare sa vad rezultatul! :) 

    A fost un weekend minunat!! Sper sa ne vedem curand si sa repetam experienta, cu toata gasca! 



Ne vedem pe Instagram- follow @ sandrabendre























SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. Awesome photos and great inspirations.

    stop by my blog
    http://www.nytrendymoms.com/

    ReplyDelete
  2. ohh sibiu!ori e foarte frumos orasul asta ori asa mi se pare mie pentru ca ma duce cu gandul la un week end petrecut acolo, acu un an,cu cel care o sa mi devina sot!frumoase poze!

    ReplyDelete
  3. Arati minunat ! Ma bucur ca ti-a placut rochia !

    ReplyDelete
  4. Sandra imi place enorm rochia aia verde e superba! astept cu nerabdare rezultatul final.

    pupici.

    www.peach-punch.com

    ReplyDelete
  5. looks like lots of fun & fashion! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  6. great random pictures, I really like your necklace on second picture!:)

    ReplyDelete
  7. wonderful photos:) you look wonderful in black dress:)
    please visit me in free time:)
    http://mesmerize87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Amazing pictures!!! Si eu ador Sibiul, mereu ma intorc acolo cu drag <3

    ReplyDelete
  9. Thanks very interesting blog!

    my webpage :: achieving success [en.wikipedia.org]

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.