Black is the new love- new nails

3 comments


Unghiile negre sunt si vor ramane preferatele mele... ma intorc la ele de fiecare data cand imi doresc ceva cu adevarat elegant cu care stiu sigur ca nu voi da gres. 

Cu ultima vizita la Nail Art Studio by Lore m-am ales cu o manichiura impecabila, detalii argintii din strasuri si tinte- o imbinare rock-glam foarte reusita. Eniko ma surprinde de fiecare data si ma lasa fara cuvinte la finalul fiecarei sesiuni petrecuta la salon- eiiii bine, asta pentru ca suntem pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba de unghii- iubim negrul! :) 



Alegeti negru atunci cand va doriti o manichiura eleganta si foarte chic. Foarte usor de asortat si eleganta cu siguranta va ramane in tendinte indiferent de sezon.


M-am indragostit de aceste stick-uri tratament pentru cuticule un amestec de unt de Shea, vitaminele A si E dar si ulei de masline. Miros ataaaat de bine ca imi venea sa le mananc. 
Le gasiti la salon pentru doar 32 lei.


Si ce daca nu mai purtam sandale? Trebuie sa fim frumoase pentru noi, sa nu neglijam nici un aspect, sa ne ingrijim din cap pana-n picioare, asa ca nu va neglijati pedichiura! 

Ma simt atat de bine de fiecare data cand imi indrept in privirea iar pedichiura mea este impecabila. 
Ce poate fi mai placut decat sa stii ca timp de 3-4 saptamani nu mai trebuie sa iti faci unghiile? 
Iti petreci weekendul la SPA sau ai un eveniment- ai scapat de o grija! 




 Am avut onoarea sa o cunosc si pe Loredana Zagon- general manager al saloanelor Nail Art Studio by Lore. Frumoasa, cocheta si mereu cu zambetul pe buze, plina de idei si tot timpul in pas cu moda nu doar atunci cand vorbim despre unghii. 


stanga - Eniko / dreapta- Loredana 

Si pentru ca echipa Nail Art Studio by Lore se gandesc mereu la cei dragi noua: 

"  Iti oferim o solutie practica si un cadou pe care oricine l-ar aprecia: Gift Cardul de la Nail Art Studio by Lore. Poti sa alegi sa faci cadou orice tratamente sau servicii din oferta salonului nostru, iar noi iti promitem sa avem grija ca posesorul acestui cadou sa se bucure din plin de el. 
Alege sa faci un cadou special unei persoane dragi din viata ta!  "



Va doresc o zi minunata! 
Nu uitati sa fiti frumoase din cap pana-n picioare! 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Si eu iubesc negrul.
    Pedichiura ta arata atat de bineeeeeeee. :)
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Sunt absolut superbe <3 Trebuie neaparat sa-mi iau si eu tinte, pietricele, etc. pentru unghii si sa ma pun pe treaba haha :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.