Tinuta de stat prin casa in weekend: lenjerie roz, cafea si energie multa

6 comments






De ce-mi mai place asa tare primavara? Pentru ca in sfarsit pot sa inlocuiesc pijamaua cu pantaloni lungi cu o camasa de noapte din matase sau cu un set de lenjerie mai subtire si of course, mai sexy si feminin. 

Cand spun weekend ma gandesc intotdeauna la relaxare, la vacante, la dimineti prelungite si la mic dejun in pat sau hai daca nu e mic dejun, macar o cafea si ceva dulce :) Chiar asa, in ultima vreme m-am bucurat sa vad editoriale tot mai bune rasfoind revistele mele preferate si am gasit multa inspiratie pentru viitoarele postari. N-am vazut un film de multa vreme dar v-am mai spus eu ca nu ma pasioneaza, prefer sa citesc o carte sau sa ies in natura. 

Ca tot veni vorba de relaxare si de tinutele de stat prin casa, in ultima vreme am inlocuit tricourile largi si bluzele pufoase cu maiouri din bumbac in nuante de primavara pentru ca zau daca nu, ma binedispun si hai sa recunoastem: sunt mult mai feminine, delicate si sexy. 
Maioul roz din bumbac cu dantela in zona decolteului e ideal pentru diminetile in care am chef doar sa lenevesc sau chiar sa il port pe sub o camasa basic, supradimensionata, in tinutele casual de zi.  Si trebuie sa recunosc ca nu ma gandeam ca va veni atat de repede moda purtarii lenjeriei peste piesele basic din garderoba, cum ar fi purtarea sutienului sau a bustierei peste un tricou, peste o camasa sau chiar peste o rochie.

Pe langa faptul ca este o piesa de lenjerie delicata, maioul roz il pot purta si vara, poate chiar peste o camasa, exact cum va spuneam mai sus si cum va aratam si in video-ul pe care l-am postat pe canalul meu de Youtube(press play mai jos).
Tot acolo v-am aratat si ultimele piese de lenjerie pe care le-am achizitionat de pe uniconflenjerie.ro si motivele pentru care le-am ales. 

Apropo, am o curiozitate, voi preferati sutienele cu push-up sau cele din dantela, fara armaturi si niciun fel de burete? 








Printre maiourile mele preferate, colorate si vesele, de la Uniconf, se afla si acestea:










Maiou roz cu dantela// Uniconf - AICI 
Brazilian de dama//Uniconf - AICI 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Arati minunat! Se vede ca iti prieste primavara�� Tuturor cred ca le prieste vremea frumoasa,soarele puternic si hainele mai subtiri,pur si simplu te simti mai lejer cu mai putine haine. Iar tu,arati minunat in compleul asta roz! Sa ai o primavara minunata!

    ReplyDelete
  2. Sunt frumoase si sexy sutienele, dar eu le prefer pentru strictul necesar. In majoritatea timpului nu port, dar atunci cand o fac le prefer pe alea fara burete (dantela, dar mai mult bumbac) sau cu un burete foarte, foarte subtire. In afara faptului ca sunt total contra aspectului nenatural pe care il dau alea cu push-up, eu una nu le suport pentru ca am zona sensibila. De cate ori ii cobor de la inaltime si perfectiune :)) ma dor cateva ore dupa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Draga mea, m-ai facut sa zambesc! Sa stii ca nici eu nu sunt fan sutiene dar atunci cand gasesc unul super comod imi vine sa il port tot pe ala :)) te pup

      Delete
  3. Maiourile din bumbac sunt prima alegere atunci cand vine vorba despre haine confortabile, de stat prin casa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perfect de acord! Abia astept sa fie cald sa le putem purta si pe strada <3

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.