Cum purtam sandalele in culori puternice

2 comments





Cel mai placut sentiment il am primavara atunci cand inlocuiesc cizmele si pantofii cu sandale iar picioarele mele sunt extrem de fericite. De fapt ce poate fi mai relaxant ca la inceput de aprilie sa fie peste 24 de grade si sa incalt sandale si tinute colorate? 

Strazile din Viena, soarele din weekend, temperaturile aproape de vara si super vibe-ul meu le puteti vedea in aceste fotografii. Nu stiu voi cum sunteti dar eu ador sa port sandale si am inceput deja sa imi cumpar incaltaminte tot mai colorata, semn clar ca vara e pe aproape. 

De multe ori, atunci cand alegem sa investim intr-o pereche noua de incaltaminte sau intr-o geanta, primul gand este sa alegem modele clasice si nuante neutre, asta pentru sunt cele mai usor de asortat si de integrat in orice tinuta.
 De data aceasta ma gandeam sa va arat cum puteti sa purtati o pereche de sandale in culori puternice de roz, albastru si galben, intr-o tinuta relaxata de zi. 

In primul rand m-am orientat spre piese vestimentare intr-o singura culoare si fara detalii cromatice, aplicatii sau print-uri. Asa am ajuns la o pereche de pantaloni culottes albi si o camasa cu manecile bufante.  
Ambele sunt simple si foarte feminine. O pereche de pantaloni culottes albi sunt alegerea perfecta atunci cand va doriti sa obtineti o tinuta feminina dar in acelasi timp confortabila. Poate chiar o tinuta office pentru zilele de primavara petrecute la birou. 

Camasa se potriveste perfect cu geanta alba din piele cu aplicatii colorate, numai buna sa pui in ea tot ce vrei sa iei cu tine intr-o zi in oras. 

Asadar, indrazniti sa purtati culori pentru ca ele pot schimba si "condimenta" orice tinuta basic.




With my lovely Ioana Grama <3 nbsp="" p="">





Outfit:

Culottes// Zara




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Superb asortata! Imi place bluza enorm!

    ReplyDelete
  2. Awesome!!! What a great color match ;) Every item makes this outfit so nice!!!

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/04/06/easter-heels-v2/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.