Ar putea sa fie oare a 126-a mea pereche de pantofi? Colectionez pantofi...

2 comments








Dupa ce m-am intors din vacanta am ramas cu o gramada de monede si mi-am amintit ce bine mi-ar fi prins daca atunci cand eram mai mica aveam ocazia sa calatoresc si mai mult, pentru ca fiecare banut il puneam la colectie. Imi amintesc ca era o perioada in care imi cheltuiam banii pe care ii primeam de la parinti pe servetele care mai de care mai colorate si iesite din comun. Ma amuz si acum cand imi amintesc ca am colectionat tot felul de lucruri, pana si timbre, clasicul cliseu. 

Pe atunci, asta ma facea fericita si de fiecare data cand primeau ai mei vreo scrisoare eu eram cu ochii pe plic sa vad daca are timbru sau veneam acasa cu inca doua pachete de servetele. 
Oamenii mari mai colectioneaza? Da! Si oamenii mari mai colectioneaza pentru ca asta iti da o satisfactie, te face sa te gandesti ca poate copiii tai vor fi tare incantati sa iti gaseasca colectia de te miri ce, ratacita si prafuita pe undeva prin casa. 

Daca m-ar intreba cineva acum ce colectionez, as raspunde primul lucru: PANTOFI! Fara sa stau pe ganduri si fara sa ma fastacesc :) Dupa mintea mea, mi-as cheltui toti banii pe pantofi si de fiecare data cand fac shopping ajung prima data la raionul cu incaltaminte si abia apoi in restul magazinului. Nu stiu voi cum sunteti dar eu cand vreau sa ma incarc cu energie, sa ma binedispun sau sa ma relaxez, fie investesc banutii intr-o noua pereche de pantofi, fie intru pe Pinterest si mai adaug noi fotografii cu pantofi la board-ul: Shoes 

Ador sa calatoresc si cred ca experientele noi, orasele noi, vacantele si energia locurilor pe care le exploram raman pentru totdeauna in mintea noastra, in caseta cu amintiri si trairi, exact asa cum se pastreaza colectiile de-a lungul vremii. Cred cele mai frumoase colectii sunt cele cu amintiri alaturi de cei dragi. 

Bineinteles ca o noua vacanta pentru mine este mereu o provocare mai ales atunci cand vorbesc despre loc in bagaj si incalataminte. Pantofii ma duc in cele mai frumoase locuri de Planeta si am grija ca mereu sa iau cu mine perechi confortabile dar stylish in acelasi timp. Se poate sa iau de fiecare data o pereche de pantofi ca suvenir in loc de magnet? :) Of course ca se poate! 

Mai colectioneaza cineva pantofi? 
Daca nu, acum e momentul sa incepeti pentru ca magazinul Tezyo by OTTER Distribution va incurajeaza sa nu renuntati niciodata la ceea ce va face fericiti, la pasiuni si la dorinte, asadar in Campania de primavara s-au gandit sa ofere sansa uneia/unuia dintre voi sa castigati o pereche de pantofi, la fiecare 3 zile, si asta timp de 30 de zile, adica 10 perechi de pantofi. 


Cum se intampla lucrurile? Foarte simplu:

  • Ajungeti rapid intr-unul dintre magazinele Tezyo 
  • Probati perechea de incaltaminte care va place cel mai mult 
  • Va pozati in cel mai creativ si cool fel in zona stickerelor din magazine, pe care le gasiti pe podea, in toate magazinele Tezyo 
  • Urcati poza pe contul vostru de Instagram si puneti hashtagul #ShoesbyTezyo
  • Si gata! 

Concursul a inceput deja in 5 aprilie, iar eu voi alege cea mai faina fotografie si cel de-al 4-lea castigator al concursului in data de 17 aprilie, exact de ziua mea :)

Good luck si multa creativitate!

Adica, o data la 3 zile, timp de 30 de zile, una dintre fotografiile postate cu hashtagul #ShoesbyTezyo va fi aleasa castigatoare iar norocosul sau norocoasa se va alege cu o pereche de pantofi. 

Castigatorul il voi anunta pe contul meu de Instagram (@sandrabendre) si pe Facebook (Bendre Sandra) dar puteti vedea toate pozele si toti castigatorii si pe site-ul Tezyo - AICI 

Cum trebuie sa faceti voi?
Par exemple, ca in poza de mai jos pe care am facut-o eu cand m-am gandit sa mai adaug o noua pereche la colectie( desi e cam greu sa iesi din magazin doar cu una bucata pantofi super faini) :)) 














SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Daca stii ca sunt 126, probabil ca asa e ;-) Eu nu stiu cati am, dar cu siguranta nu cati spui tu ca ai, dar da, mi-as dori! :-) Dincolo de gluma, frumoase imagini si frumosi pantofi! Sa ii porti cu placere si cu bucurie!

    ReplyDelete
  2. This seems to be ... welcome to paradise ;)

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/04/18/normandheels/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.