Provocare de primavara: geanta roz din catifea

3 comments





Daca ar trebui sa aleg o culoare care sa ma defineasca primavara aceasta, aceasta ar fi fara sa stau pe ganduri: ROZ. Nu conteaza ce nuanta de roz este, fie ca e vorba despre rozuri deschise, aproape nude, fie ca vorbim despre roz ciclam sau rozul cel mai roz, mie imi plac toate! 

V-am tot povestit peste tot despre pasiunea pentru roz din ultima vreme dar cand a ajuns in garderoba mea geanta-inimioara din catifea roz a fost o adevarata provocare sa o integrez intr-o tinuta. In primul rand pentru ca este din catifea, multe dintre voi si chiar si eu, m-am gandit initial la o tinuta feminina, poate cu o rochie si o camasa simpla. Mai apoi, detaliile de tip brosa o fac sa fie si mai glam, eleganta si feminina, asadar ma gandeam ca ar fi o idee buna sa va arat cum am purtat-o eu intr-o tinuta lejera, de zi cu zi. 

Primul lucru pe care l-am ales a fost asadar geanta iar apoi un tricou basic, alb, fara niciun detaliu. Il puteti cumpara de la raionul pentru barbati tocmai pentru a avea un aspect cat mai lejer ( asa ca si cum ati stat prin casa cu el inainte sa iesiti la plimbare :) ). 
Faptul ca temperaturile de afara nu sunt prea prietenoase in ultima vreme, m-am gandit ca e o ocazie perfecta sa mai port paltonul midi roz, pe care am apucat sa il port doar de doua ori de cand il am. Si bine am facut! S-a potrivit la fix cu tenisii Kurt Geiger cu platforma care au o fundita aplicata, evident - tot roz. 
A iesit o combinatie delicioasa de roz, comoda, calduroasa si numai buna pentru plimbari lungi. 

Apropo, daca inca nu ati apucat sa vedeti cum ne-am distrat si ce am facut la Viena, press PLAY pe video-ul de mai jos :)















Outfit:

Beanie// Zara
Coat// Missguided 
Tshirt//Zara
Trousers//Zara









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Superba tinuta si de vlog nu mai zic! super super super!
    xo
    http://fashionablestreets.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tenisii sunt geniali!
    Roxana

    ReplyDelete
  3. Geanta ca geanta dar daca nu ai o tinuta potrivita geanta mai bine o ascunzi in plasa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.