Kimono-ul cu insertii metalice intr-o tinuta de zi

1 comment








Trebuie sa recunosc ca sezonul acesta mi-ai trecut pe lista cu dorinta sa imi achizitionez mai multe kimono-uri pentru ca sunt foarte versatile si le pot integra in diferite tinute dar mai ales, le pot purta atat peste alte haine, cat si pe post de rochie.

Kimono-ul negru cu insertii florale metalizate m-a dus cu gandul direct la o tinuta feminina de seara, o cina la restaurant sau o pereche de pantaloni evazati si un top lejer din satin. Adica primul gand a fost sa il integrez intr-o tinuta eleganta. Odata ajuns in garderoba mea, a fost o adevarata provocare sa il port si am vrut sa il integrez intr-o tinuta mai usor de purtat de catre orice femeie. 

Ideea este ca desi kimono-ul are insertii metalice care te face sa te gandesti la o tinuta eleganta, este usor sa il purtam cu piese vestimentare basic, monocrome,  poate chiar cu o pereche de bocanci sau tenisi, pentru a-l scoate din zona de elegant. 

Din punctul meu de vedere o camasa alba arata bine cu orice iar pentru ca am optat pentru botinele cu aspect metalic si kimono-ul negru, camasa alba si pantalonii din imitatie de piele s-au potrivit perfect. Palaria o puteti inlocui cu un turban iar camasa cu un top negru, simplu si obtineti rapid o tinuta mai eleganta. 














Outfit:

Shirt// Zara
Pants// Zara
Ankle boots// Zara 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Crazy silver booties to make this look a top one ;)

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/04/13/back-from-holidays/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.