Cum sa porti cele mai roz botine din garderoba

1 comment







Cand mi-am comandat botinele astea am stiut ca orice tinuta voi alege, va atrage toate privirile si exact asa s-a si intamplat. Fie ca le-am purtat cu o pereche de jeansi si un tricou simplu, alb, ori am ales o fusta alba, plisata ca in tinuta de astazi, toata lumea era captivata de rozul ciclam al botinelor si de detaliile pretioase din dantela neagra, cu perle si paiete. 
E o adevarata provocare sa integrez cea mai spectaculoasa pereche de incaltaminte in tinutele mele iar aceasta pereche de botine roz nu a facut exceptie. 

Cand am deschis coletul, am exclamat: "WOW! Ce roz sunt!" Le-am incaltat exact asa cum eram imbracata, cu un halat de baie, culmea ca tot roz si mi-am schimbat total perceptie despre ele. A fost dragoste la prima vedere si mi-au venit in minte o gramada de tinute care sa le puna in evidenta. 

Combinatia roz intens - dungi alb-negru, mi se pare cel mai reusit mix atat din punct de vedere cromatic cat si vizual. Din punctul meu de vedere rozul este perfect pus in evidenta de alb-negru. Asa mi-a venit ideea sa port o fusta plisata alba si un crop top cu dungi alb-negru, dupa ce bineinteles, am inceput tinuta dupa regula mea: prima data incaltamintea si in jurul ei construiesc intreaga tinuta. 

A iesit o tinuta feminina, comoda si perfecta pentru primavara iar botinele roz Kurt Geiger au ramas centrul tinutei. 
Palaria neagra am pus-o in cap inainte sa ies din casa pentru a oferi un plus de feminitate si eleganta. 


















Outfit:

Hat// H&M
Top// Choies
Blazer// L' armario
Skirt// vintage
Bag//Zara
Glasses//Miu Miu 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.