3 zile de detox la NEW YOU RETREAT: - 1,2 KG si un ten mai curat cu JUICEit

Leave a Comment







Cand tenul meu o ia razna si parca niciun machiaj nu mai arata bine, cand oricat m-as da cu crema pe corp parca tot am pielea deshidratata, stiu clar ca e timpul pentru o cura de detoxifiere, de fapt e momentul sa ii dau corpului meu un restart, un refresh. 

In ultima perioada am fost tot pe drumuri, am calatorit, am dormit putin si nu am fost deloc atenta la ce mananc iar cand eram obosita simteam nevoia sa mananc toate prostiile desi corpul meu, dar mai ales tenul, imi dadeau semnale de atentionare. 
Numai bine, era timpul pentru o cura de detoxifiere, asa ca NEW YOU RETREAT- Retreatul pe care echipa JUICEit il organizeaza periodic, a fost cea mai buna alegere. 

Despre prima editie a retreatului JUICEit si experienta pe care am trait-o atunci, v-am povestit intr-un articol special si tot acolo v-am povestit si cum am slabit 2 kg in 3 zile.
Puteti vedea articolul - AICI. 

De data aceasta NEW YOU RETREAT s-a organizat intr-o locatie absolut superba in care imi doream de multa vreme sa ajung, asadar a fost momentul ideal sa-mi petrec cele trei zile de detox la Teleferic Grand Hotel din Poiana Brasov.  Cand am ajuns la hotel va spun drept ca parca eram in alta tara, undeva intr-o tara nordica unde fiecare detaliu era impecabil. Peeeeerfect! 

Au urmat 3 zile in care meniul super healthy, programul bine pus la punct si orele de pilates, yoga si stretching, plus atmosfera relaxanta, au facut echipa perfecta si a fost doza ideala de energie si mult bine de care fiecare dintre noi avem nevoie.

Va intrebati cum arata o zi la New You Retreat?

1. Trezirea se face la ora 08.00 iar toata lumea isi da intalnire la primul SHOT de energie, care arata ca cel de mai jos
2. Urmeaza sesiunea de yoga/ meditatie in care nu va imaginati ca doar "lenevim":) Este de fapt o sesiune in care invatam sa fim in echilibru cu trupul si mintea noastra, ne relaxam intregul corp si ne intarim musculatura. Perfect pentru a incepe o zi ca la carte. 
2.  De data aceasta, spre deosebire de data trecuta, am ales un MENIU VEGETARIAN despre care va povestesc mai jos
3. O pauza in care fiecare se relaxaeaza cum doreste (masaj, jacuzzi, sauna etc)
4. Urmatoarea masa este suc inainte de ora de pilates
5. sesiunea de pilates cu Luminita de la Attitude Pilates, care va promit eu ca este cel mai motivant si plin de energie trainer, te umple cu energie si iti pune tot corpul in miscare
6. Dupa ce bem urmatorul suc, fie mergem intr-o drumetie, fie masaj, relaxare sau fiecare cum se simte, dupa care urmeaza o alta sesiune de stretching, numai buna pentru febra musculara de care nu ai cum sa scapi, semn ca muschii tai au lucrat cum trebuie.
7. seara se incheie cu o supa crema pentru cele care au ales meniul vegetarian sau cu un suc pentru cele cu dieta lichida dar si cu o sesiune de yoga si multa relaxare. 

Ce include Retreatul cu MENIU VEGETARIAN?

"Concret, vei incepe diminetile cu un shot proaspat care te va energiza pentru intreaga zi si vei incerca un mic dejun altfel: fie o budinda de chia, puree de mango si lapte de migdale, fie fulgi de ovaz, goji si cocos. La pranz vei putea savura supele-crema de sfecla si morcovi, asezonate cu lapte de cocos. Spring rolls-urile cu foi de orez, quinoa, avocado, sfecla si dovlecel, precum si tagliatellele cu zuchini, sos de fistic crud si lime iti vor delecta, cu siguranta, simturile. Nu in ultimul rand, sucurile proaspat presate la rece JuiceIt te vor insoti pe parcursul intregii zile. "

Nu va puteti imagina cat de gustos este meniul vegetarian, desi are doar 1100 de calorii si contine 3 mese solide. Daca ar fi sa fac o comparatie intre detox-ul cu dieta bazata exclusiv pe sucuri si meniul vegetarian, as putea sa va spun ca in cazul amandurora efectele sunt vizibile! 

Este foarte important sa:
- iti pregatesti organismul inainte cu cel putin o saptamana de a incepe acest detox, adica sa nu exagerezi cu fast food si mese foarte copioase
- sa te pregatesti psihic si sa iti doresti sa faci asta pentru tine, pentru corpul si mintea ta
- sa nu te dai batuta la prima senzatie de foame sau la primul gand ca trei zile vei manca exclusiv vegetarian
- sa mananci dupa un program, astfel senzatia de foame nu are timp sa apara si iti va fi mult mai usor

Trebuie sa recunosc ca psihic vorbind, mi-a fost mai usor de data aceasta cand am ales meniul vegetarian pentru ca preparatele aratau foarte delicios, desi erau facute doar din legume si fructe, iar faptul ca erau solide se digerau putin mai lent. Astfel senzatia de foame nu are timp sa apara iar dupa cele 3 zile va spun eu ca nu mai aveti pofta de preparate nesanatoase, bogate caloric si foarte greu digerabile.

Eu am slabit -1 kg si ceva, aproape un kilogram si jumatate in cele 3 zile de retreat dar cel mai bine se simte tenul meu care s-a curatat foarte frumos iar machiajul arata impecabil.  Chiar daca nu se vede atat de tare pe cantar, atunci cand imbracati o pereche de blugi skinny sau un top mai scurt, veti simti ca burta nu mai exista, senzatia de balonare a disparut si sunteti mai usoare :) 

Va dau o super veste!

Urmatorul retreat va avea loc in perioada 11-14 iunie, la ATRA DOFTANA - locatia in care eu am fost data trecuta. 
Mai sunt doar 2 locuri si poti lua cu tine cea mai buna prietena pentru o super experienta.  

Toate detaliile despre inscriere, preturi si meniu, le gasesti - AICI

Despre programele de detox pe care le puteti urma si voi acasa, puteti afla pe www.juiceit.ro





























SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.