Must Have: Camasile cu volane

Leave a Comment





 Am asteptat cu nerabdare sa infloreasca bujorii pentru ca sunt printre florile mele preferate, alaturi de cele de camp si de lalele. Au un parfum inconfundabil si in toata casa miroase a bujori infloriti. 
Tinuta aceasta e inspirata exact din buchetul de bujori care m-a dus cu gandul la stradutele romantice din Italia, la un mic dejun pe o terasa din grecia sau la o tinuta cu accente foarte feminine.

Am construit tinuta incepand de la camasa roz cu volane in zona umerilor. Camasile cu volanase sunt in tendinte de cateva sezoane si inca fac furori si vara aceasta. Cu atat mai mult, acum le gasim in nuante intense de roz, galben sau verde si cu print-uri din ce in ce mai colorate. Cand ma gandesc la piese vestimentare cu volane, imi vin in minte hainele din garderoba mamei pe care acum daca le-as avea, as fi cea mai fericita de pe Planeta :) 

Fie ca vorbim despre camasi, rochii cu volane, pantaloni si chiar jachete, nu exista articol vestimentar pe care sa nu se fi aplicat aceste volanase, pur decorative sau croite de la inceput cu volum. 
Am pe varianta unei tinute de zi si atunci, bineinteles ca am ajuns sa port jeansi. O pereche de jeansi culottes cu insertii de material textil, care sunt de altfel si extrem de comozi. Sabotii baby blue cu toc kitten heel si fundita aplicata, plus palaria din paie, s-au potrivit de minune si au completat perfect tinuta. 











Outfit:

Straw hat// Stradivarius ( similar HERE)
Jeans// Zara
Shoes//Zara 
Bag// Zara 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.