Mai port si fuste, din cand in cand

6 comments





Destul de rar, e drept, insa mai port si fuste :) In ultima vreme mi-am cumparat cateva fuste pe care nu am apucat sa le port deloc sau pe care le-am purtat o singura data si nu am apucat sa vi le arat. Si asta pentru ca nu-mi place deloc sa port dressuri, mi se pare ca fustele arata cel mai bine fara orice fel de dressuri.  E destul de frig inca, asadar nu aveam cum sa port fusta fara dressuri. 

Pe aceasta am gasit-o spre uimirea mea, la reducere si mi-a placut la nebunie asa ca nu am mai stat pe ganduri si am luat-o. Imi place mult croiul A line pentru ca avand o silueta tip para, ascunde perfect soldurile usor mai proeminente. 

Despre jacheta stiti deja ca am cumparat-o de la raionul pentru barbati din magazinul C&A. Este singura jacheta din denim care imi place si pe care am inceput sa o port in diferite tinute. 
In ultima vreme mi-am dat seama ca am tot mai multe lucruri in geanta, printre care cel putin 3 rujuri si 2 balsamuri de buze, pentru ca buzele mele sunt foarte deshidratate. Geanta neagra Kurt Geiger imi place pentru ca este incapatoare, comoda si se potriveste perfect in tinutele casual. 

Nu uitati ca am postat un VIDEO NOU pe youtube in care v-am povestit despre produsele pe care le-am cumparat si pe care le-am primit in ultima vreme,  si am pentru voi un GIVEAWAY cu produse Benefit. 









Outfit:

Hat// H&M
Jacket// C&A 
Tshirt// Zara
Skirt// Zara
Booties// KURT GEIGER - Here



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Seamana foarte bine cu un pantalon scurt si fusta in fata. Se vede bine fustita

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, chiar seamana :) e la fel de comoda ca o pereche de skort, cum le zice <3

      Delete
  2. imi place mult ca vine caldura si putem purta fuste,mi se par chic:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.