Cei mai frumosi pantofi din garderoba mea

9 comments





Si daca va asteptati ca cei mai frumosi pantofi din garderoba mea sa fie o pereche de pantofi cu toc, surpriza! Este vorba despre o pereche de pantofi sport care sunt ca niste bijuterii. De fapt sunt adevarate bijuterii pentru ca au aceste aplicatii florale din paiete si margele care ii fac pretiosi, la propriu. 

Nu stiu voi cum sunteti dar eu ma indragostesc si ma atasez foarte tare de lucruri si mai ales de pantofi. Daca ar fi sa imi cheltui ultimii bani din portofel exact pe ce imi doreste inima, cu siguranta mi-as cumpara o pereche de pantofi. 

De data aceasta, cand am vazut adidasii astia am facut ochii cat casa si am zis: WOW! Trebuie sa ii am fara sa mai stau pe ganduri. Nu stiu daca v-am mai spus dar am o pasiune pentru pantofii care ies din tipare sau acei pantofi pe care nu toata lumea i-ar purta. Exact din aceasta categorie sunt si acesti sneakers roz cu aplicatii florale glam. 

Sunt foarte usori si comozi iar mix-ul dintre sport si elegant este unul care te face sa intorci privirea fara sa vrei. Am ales o pereche de jeansi drepti, dintr-un denim mai gros si o bluza basic, tocmai pentru a lasa adidasii in prim plan. 

In ton cu pasiunea mea recenta pentru roz este si Agenda "Traieste Frumos" a Andreei Raicu care imi place foarteeee mult. De acum nu mai am nicio scuza sa nu mai fiu organizata :) 

Ce ziceti, optati pentru incaltaminte clasica sau ceva mai deosebit?













Outfit:

Jacket// Bershka
Sweatshirt//Zara
Jeans//Zara






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. Ce dragutei sunt! Si blugii sunt sperbi!

    ReplyDelete
  2. Kurt Geiger livreaza si in Romania? Sunt curioasa cum se pot comanda pantofii...imi poti spune te rog?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kurt Geiger nu livreaza momentan. Poti comanda daca ai pe cineva in alta tara si sa ti-i livreze apoi in Romania sau de aici:http://www.selfridges.com/GB/en/cat/kurt-geiger-london/shoes/

      Delete
  3. Absolut superba tinuta
    xo
    https://fashionablestreets.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Hello. Pantofii se pastreaza la fel de frumosi si dupa mai multe purtari? Recomanzi achizitia?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.