Primul top rosu din garderoba mea arata cam asa

Leave a Comment






Chiar ma gandeam zilele trecute ca nu am purtat de multa vreme rosu si ca in ultima vreme am o adevarata obsesie cu rozul. Stand in pat aseara am realizat ca ultimele achizitii pe care le-am facut au fost roz sau cel putin au avut detalii roz.  Probabil pentru ca se apropie primavara iar culorile deschise arata din ce in ce mai bine.

Tinuta de astazi este construita in jurul topului rosu pe care ghiciti ce: l-am achizitionat la reducere si mi-a placut din prima clipa. M-a dus cu gandul la o tinuta minimalista sau purtat intr-o combinatie de elemente sport cu elemente elegante, glam. Am adaugat o camasa alba oversized si am suprapus cardiganul bleumarin cu rosu care sa-mi tina de cald.

Botinele kitten heel le-am cumparat fara sa stau pe ganduri la fel cum s-a intamplat si cu pantalonii. Ii vazusem intr-un styling exact cu aceste botine si i-am cautat de nebuna pentru ca mi s-a parut ca lungimea si croiul lor se potrivesc perfect cu botinele. 

Rosul este culoarea care cu siguranta trece neobservata. Pe mine ma energizeaza si ma face sa ma simt mai feminina, chiar daca vorbim despre un banal top rosu sau in contrast, despre o pereche de stiletto ori ruj rosu. Este primul meu top rosu si de cand il am parca ma atrag piesele in aceasta culoare pe care le vad in magazine.
Pe principiul, daca nu incercam nu stim cat de bine sau prost ne sta cu o anumita culoare, acest principiu fiind valabil si in cazul pieselor vestimentare. 










Outfit:

Cardigan// Chicwish - Here
Top// Pull&Bear
Shirt//Zara
Bag//Choies
Pants//Zara
Shoes//Zara 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.