Cum am purtat primii Mom Jeans din garderoba mea

1 comment





Trebuie sa recunosc ca am cautat si tot probat de cateva luni, niste mom jeans insa nu am gasit nicio pereche care sa ma avantajeze sau care sa arate cat de cat decent pe silueta mea. 

Mom jeans sau acel model de blugi pe care ii purtau mamele noastre prin anii '80-'90 si care fac furori si acum. Acesti blugi au talia inalta iar pantalonul este drept, fiind confectionati dintr-un denim mai rigid si gros. Spre deosebire de alte modele de jeansi, acest model este destul de pretentios la purtare si nu il poate purta oricine. Fara doar si poate, femeile care au o silueta tip para, cu solduri proeminente, nu sunt avantajate de acest model deoarece soldurile vor iesi si mai mult in evidenta.

Eu ma incadrez in categoria fetelor cu silueta tip para insa nu am solduri mult mai proeminente decat talia. Aleg sa ii port fie cu tricouri mai lejere in partea de sus si intotdeauna ascunse sub betelia blugilor, fie cu paltoane sau cardigane care acopera soldurile, asa cum am facut si in tinuta aceasta.  Am ales un palton cu o lungime midi, pana la jumatatea gambei, care are detalii in zona manecilor, tocmai pentru a muta focusul si a echilibra intreaga tinuta. 

Inca un tips pe care vi-l pot da este acela de a purta pantofi sau incaltaminte cu toc si varf ascutit pentru ca acestia alungesc piciorul si inalta usor silueta, facand-o sa para mai subtire. 

Asadar, chiar daca nu sunteti foarte slabe, puteti purta cu stil blugii "mom jeans". 

Apropo, am gasit un concurs dragut si v-am dat si voua de veste pe contul de instagram: @sandrabendre

Detalii - AICI









Outfit:

Hat//ZARA
Coat// ZAFUL - HERE
Bag//Zara
Mom Jeans// Zara
Ankle boots//Zara









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. love love loooove it! awesome!
    xo
    www.fashionablestreets.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.