5 motive ESENTIALE pentru care merg la Conferinta THE WOMAN 2017

1 comment








In fiecare an, la inceput de primavara, ma incarc cu multa energie si imi pregatesc agenda pentru o noua editie a Conferintei de leadership feminin THE WOMAN. Fara sa vreau "rasfoiesc" blogul si gasesc articole de la editiile precedente pe care imi face placere sa le recitesc de fiecare data.
Zilele trecute imi faceam ordine printre agende si am gasit notite de la Conferinta de acum 2 ani cu detalii pretioase si idei notabile. 

Trebuie sa recunosc ca fiecare editie mi-a adus un plus de cunostinte si lectii de viata care au fost puncte de reper in luarea anumitor decizii de-a lungul timpului. Fiecare speaker are menirea de a sadi in publicul prezent in sala, un model, o doza mare de incredere in sine, curaj, feminitate si tips & tricks pentru a reusi in cariera. 

Editia de anul acesta m-a facut mai curioasa decat de obicei pentru ca se va desfasura sub tematica "Educatia, puterea de a schimba lumea"

Mereu le-am fost recunoscatoare parintilor mei si mai ales sansei pe care viata mi-a dat-o de a avea ocazia sa invat ca un copil normal, sa ajung adolescent, adult si o femeie care isi doreste sa invete ceva de la fiecare om pe care are ocazia sa il intalneasca. 

Fara sa vreau, de cate ori deschid televizorul gasesc stiri sau emisiuni despre abandonul scolar, despre tineri care nu au sansa de a invata in conditii normale, despre copii ai caror parinti nu isi permit sa le cumpere strictul necesar pentru a merge la scoala sau despre adolescenti care nu au niciun interes sa evolueze si sa devina mai buni. Cred ca fiecare dintre noi poate face ceva in acest sens. 

"Schimbarea începe cu tine și continuă cu cei pe care îi educi"
Acesta este deviza Conferintei The Woman 2017 si va recunosc deschis ca m-a pus pe ganduri. Si asta in sensul bun. Imi dau seama ca noi bloggerii, avem ocazia sa ajutam tineri sau chiar adulti sa invete ceva de la noi. Eu cred ca fiecare informatie pe care o impartasim cu cei din jurul nostru, ii este de ajutor cuiva si trebuie sa fim un exemplu bun, pozitiv, un boost de motivatie si incredere pentru cei care fac click pe link-ul blogului. 
Cred, de asemenea, ca era tehnologiei si a informatiei este una care sufoca, la propriu, intreaga populatie. Este destul de greu sa triem informatiile care apar peste tot, atat in reviste, cat si la televizor si in online si sa ne focusam asupra acelor detalii cu adevarat importante pentru noi ca individ si pentru telurile noastre.
Tocmai de aceea, este important sa invatam de la cei care au reusit in cariera si sa invatam sa extragem acele informatii care ne sunt folositoare si care ne ajuta sa evoluam. 
Cea de-a VI-a editie a evenimentului de leadership feminin va aduce la un loc speakeri din diferite domenii si peste 500 de leaderi cu cariere in diferite domenii si femei care isi doresc mereu sa invete si sa evolueze. 
Eu abia astept sa fie martie, pentru ca in perioada 14-15 martie 2017 ne vedem la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca. 
5 motive esentiale pentru care merg la The Woman:
  1. vreau sa invat de la cei care au reusit in diferite domenii si sa aud povesti de viata cu bune si rele, povesti din "culisele" vietii fiecarui speaker
  2. vreau sa aflu ce NU trebuie sa fac atunci cand imi propun sa imi deschid un business pentru ca la un moment dat acest lucru se va intampla dar si ce trebuie si ce NU trebuie sa fac pentru ca planul meu sa fie o adevarat reusita
  3. este cel mai bun prilej de a interactiona cu leaderi din diferite domenii si de a lega noi conexiuni care cu siguranta la un moment imi vor fi de ajutor
  4. imi fac un cadou de 8 martie si investesc banii in mine si in educatia mea, renuntand poate la o pereche de pantofi sau un parfum pe care mi-l doresc dar care mai poate astepta :)
  5. aflu noutatile din diferite domenii si particip la workshop-uri motivationale si de dezvoltare personala

Programul Conferintei il gasiti AICI
Eu imi doresc sa ma intalnesc cu cat mai multe dintre voi, asadar daca inca nu v-ati achizitionat bilet, o puteti faceti beneficiind de o REDUCERE DE 10% daca folositi codul: THEWOMAN10SB atunci cand va inregistrati.

Biletele le puteti cumpara online cu un click AICI
Ne vedem pe 14-15 martie! 
Detalii despre speakeri si tot ce se va intampla acolo, aflati pe thewoman.ro








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.