Iubi, de Valentine's Day sa-mi cumperi...

4 comments






Se intampla la fel in fiecare an si mereu ma intreb cum simt oamenii, ce simt, cum se bucura, cat de fericiti sunt si cat de multe au in suflet pentru a le darui persoanei iubite. Mai sunt cateva zile si toata lumea, de fapt cei indragostiti, cuplurile, sarbatoresc iubirea - Valentine's Day. 

Fac rapid un dus dupa sala si decid sa raman in mall, ca sa mai vad ce noutati au aparut. Era mai multa lume decat de obicei dar fiind cu capul in nori nici nu mi-am dat seama ce se-ntampla desi nu exista vitrina fara rosu, inimioare, iubire, Cupidoni si tot felul de dulcegarii.  

Imi iau 2 perechi de pantaloni, un top si niste botine si stau la coada la garderoba. Erau numai femei si cativa barbati rataciti si fiecare cu cateva articole in mana. Fara sa vreau, cu privirea indreptata spre podea le analizez si ma uit ce au in mana. Multe dintre ele, ca mine,  aveau atat piese de la Reduceri cat si piese din colectia noua, insa erau si altele care aveau doar piese din colectia noua, erau imbracate cu stil si puteai deduce ca "isi permit".

M-am deconectat pentru cateva secunda si m-am intrebat: Oare cu ce sunt ele mai fericite decat restul femeilor care poate isi permiteau doar o piesa basic din sectiunea cu reduceri? Oare daca eu imi cumpar botinele pe care le aveam in mana, voi fi mai fericita seara cand ma pun in pat?

Imi vine randul si intru sa probez. Eram pe ganduri si imi veneau in minte datile in care am facut terapie prin shopping, chiar functioneaza, stiti si voi, nu? Dar hainele se demodeaza, se uzeaza, apar altele noi, fericirea e de moment si dupa ce le purtam de cateva ori ne plictisim de ele.

Aud fara sa vreau din cabina alaturata: " Hai, ia-le ca tot vine Valentine's Day si scap, asta e cadoul. Iti mai iau niste flori si poate iesim cu Victor si Ioana la o masa." 

Am probat si ultima pereche de pantaloni si am iesit. Mi-am cumparat botinele, pe care le-am gasit la reducere si am plecat spre casa. Mi-am dat muzica tare in masina si m-am bucurat de ploaie. Ma gandeam doar la cei doi din cabina alaturata si la ce inseamna dragostea pe care o sarbatoresc miliarde de oameni marti, pe 14 februarie. De ce avem nevoie de zile speciale pentru a darui ce avem in suflet? 

De ce ne facem liste cu ce ne dorim sa primim de la persoana iubita si nu scriem mare pe o foaie: " Iubi, de Valentine's Day te rog sa-mi cumperi daruiesti zambete, liniste, imbratisari si o punga de pufuleti, ca aia sunt preferatii mei! " 

M-am intrebat daca sunt fericita? Ma priveam in oglinda si am vazut ca mi-au iesit doi monstruleti pe fata si parul imi e vraiste in timp ce imi suna telefonul: Bunicu. 

Mi-am raspuns intrebarii fara sa vreau: SUNT FERICITA! Am stat la telefon tot drumul pana acasa si cand am inchis am uitat si de botine si de par si de orice si mi-am dat seama ca sunt cea mai fericita fata ca am bunici, ca ii iubesc, ca indiferent de ce simt ei imi sunt alaturi si ma iubesc neconditionat.

Mi-am dat seama ca IUBIREA inseamna liniste, timp cu mine, inseamna dor neconditionat, inseamna multumesc si lucruri marunte. Ca hainele, parfumurile si toate florile din lume sunt fericire de moment si multa lume le ofera doar de Valentine's Day, daca tot e. 

Lucruri marunte care il vor face fericit:
  • Parfumeaza-te cu parfumul lui si fa-l sa zambeasca
  • ia-l de mana si du-l in locurile voastre preferate, poate unde ati mancat prima inghetata impreuna?
  • scrie-i pe un biletel o amintire veche de-a voastra si ascunde-l in portofelul lui
  • du-i masina la spalat si lasa-i un biletel prin care sa-i spui ca timpul petrecut impreuna este pretios si ca de data asta ai dus tu masina la sapalat ca sa aveti timp doar pentru voi cand isi termina el job-ul
  • gateste-i desertul lui preferat si pune-l sa jurizeze, astfel vei afla si mai multe despre el si despre tine :) 

Sa zambiti, sa iubiti neconditionat si sa va respectati! 



Ochelarii MARC JACOBS i-am cumparat online de AICI. 
Pe langa ochelarii acestia de soare mi-am comandat, intr-un final si o pereche de ochelari de vedere, de fapt niste rame dementiale de la Miu Miu pe care vi le-am aratat in poza asta de pe Instagram. 


Body-ul negru din bumbac de la Uniconf stiti deja ca il ADOR si ca este unul dintre preferatele mele. 


Paleta The 24karatNUDES de la Maybelline New York este o noutate absoluta si e perfecta pentru un machiaj romantic si feminin. Mie imi plac la nebunie nuantele pentru ca se potrivesc de minune cu ochii mei verzi si chiar imi doream o paleta de farduri care sa aiba mai multe nuante sidefate- perfecte pentru machiajul de seara.  Abia astept sa o testez si sa va arat si voua ce machiaj mi-am facut :) 



Dimineti superbe intr-o locatie pe masura! Daca ajungeti in Sibiu, sa treceti pe la Maison Elysée pentru a trai senzatia de "acasa" chiar in inima Sibiului. 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.